Virtual Sciences Conclusion realiseerde voor Kramp een integratieplatform

Kramp heeft een divers IT-landschap welke is ontstaan door natuurlijke groei en overnames. Onderhoud en wijzigingen werden arbeidsintensief. Ook werd het moeilijker om duplicatie van functionaliteit en gegevens te vermijden. Met hulp van Virtual Sciences Conclusion is een IBM Integration Bus ingezet om applicaties te integreren en gegevens te ontdubbelen. De juiste informatie wordt nu live beschikbaar voor alle applicaties, waardoor het IT landschap zowel betrouwbaarder als flexibeler wordt.

Klant

Kramp

Kramp

Markt

Industrie

Thema

Data preparen en organiseren

Publicatiedatum

31 december 2020

integratieplatform Kramp door Virtual Sciences

Uitdaging

Door natuurlijke groei en overnames werkt Kramp met meer dan 100 applicaties. De verkopen verlopen voor 93% via hun e-commerce platform. Kramp staat voor de uitdaging om alle informatie uit tientallen databases te koppelen: zowel intern als van toeleveranciers en resellers. Overgenomen bedrijven moeten sneller integreren in het IT-landschap.

Oplossing

Virtual Sciences Conclusion ontwikkelt voor Kramp een framework, waarop integraties kunnen worden gebouwd. Alle gemeenschappelijke aspecten zoals logging, monitoren, configuratie, routing en foutafhandeling zitten in dit integratie framework. Kramp hoeft alleen maar componenten in elkaar te klikken. Een IBM Integration Bus maakt platformonafhankelijke communicatie mogelijk.

Resultaten

Virtual Sciences Conclusion heeft gezorgd voor een integratieframework tussen diverse applicaties en databases waarin informatie is opgeslagen. De architectuur van de integratiebus is stabiel, future proof en bruikbaar voor allerlei integraties en koppelingen. Overgenomen bedrijven zijn snel en gemakkelijk te integreren, waardoor er meer waarde ontstaat voor eindklanten. Alle informatie is voor alle applicaties beschikbaar.

Dankzij het framework van Virtual Sciences zijn onze integraties betrouwbaar en flexibel, dat maakt de architectuur future proof.

Jaap Stramrood, IT Teammanager Enterprise IT Transformation bij Kramp

Download

Case Kramp integratie
doornemen van ketenregie met de klant

Conclusion in de industrie

De industrie is één van de markten waar we met het Conclusion ecosysteem écht impact maken. Ben je benieuwd naar onze gezamenlijke dienstverlening in de industrie?

Is jouw organisatie klaar voor de toekomst?

Virtual Sciences Conclusion

David van Westendorp

Accountmanager