EMERGING TECHNOLOGIES TRENDRAPPORT 2024

De Conclusion-bedrijven monitoren continu opkomende IT-trends én ontdekken en verkennen nieuwe technologieën die jouw digitale transformatie tot een hoger niveau tillen.

Emerging Technologies Trendrapport 2024

Download het trendrapport

Trends uitgelicht

Sustainability by design

Sustainability by Design

Grote bedrijven besteden veel tijd aan rapporteren over hun duurzaamheidsinspanningen. Het energiegebruik door applicaties staat nog niet op die agenda, terwijl daar veel winst te behalen is. Lees aan welke vier knoppen je kunt draaien om de duurzaamheid van je applicaties te verbeteren.

Duurzaam IT-beheer met GreenOps

Duurzaam IT-beheer met GreenOps

Binnenkort kunnen alle klanten van Conclusion Enablement in een dashboard zien hoe hoog de CO2-footprint is van hun ICT-landschap. Hoe kan deze GreenOps-dienstverlening klanten helpen in hun eigen verduurzamingsstrategie? 

Efficiencyverbetering met AI

Efficiency Improvement met AI

Sinds de introductie van ChatGPT is de media-aandacht voor AI aanzienlijk geweest, waardoor veel bedrijven serieus zijn gaan nadenken over de mogelijkheden die AI biedt. Er is een sterke verleiding om met hightechtoepassingen te komen die duur zijn om te implementeren.

Generatieve AI voor klantvragen

Generatieve AI voor klantvragen

Chatbot op basis van een Large Language Model (LLM), doen nog altijd veel stof opwaaien. Nu Microsoft het met de dienst Copilot nog makkelijker maakt om ChatGPT toe te passen binnen je eigen bedrijfsomgeving, ontstaat bij velen het vraag: dit is hét moment om een chatbot voor klanten of medewerkers te ontwikkelen?

Onze experts aan het woord

Het is de kunst om je niet te laten verleiden door de mogelijkheden van de technologie, maar door het begrijpen van je grootste uitdagingen en hoe AI een deel kan zijn van de oplossing.

Maartje Keulen

Head of Data Science and AI bij Mediaan Conclusion

De visie van Maartje Keulen, Head of Data Science and AI, over de rol van AI in het verbeteren van bedrijfsefficiëntie.

Iedereen werkt vanuit een passie voor hun eigen expertise, gedreven door de motivatie om samen betere oplossingen te creëren.

Lucas Jellema

CTO Conclusion

Lucas Jellema

De Conclusion Technology Radar

In één oogopslag zien met welke Technologie Trends Conclusion actief is. In welke techtrend zien we echt potentie, onderzoeken we de mogelijkheden, realiseren we de eerste praktijktoepassing of is het al onderdeel van ons standaardportfolio.

Trends in de praktijk

Wereldwijd uniforme business processen voor liftproducent

Wereldwijd uniforme processen dankzij Conclusion MBS

Vorige edities

Download

Emerging Technologies Trendrapport 2023

Meer weten over onze trends?

Volg mij op LinkedIn of stuur een bericht

Lucas Jellema

Lucas Jellema

CTO