Conclusion Specials | Beheerst vernieuwen & digitale transformatie

Beheerst Vernieuwen

Werken aan vernieuwing terwijl het gewone werk doorgaat? En of dat kan. Neem Royal FloraHolland als fleurig voorbeeld. Terwijl 'de winkel' openblijft, rationaliseert Conclusion het applicatielandschap van Royal FloraHolland en bregt het de applicaties naar de publieke cloud van Amazon. 308 applicaties, meer dan 500 servers, honderden interfaces en mission critical- dienstverlening. DevOps-teams werken ondertussen door aan applicatieontwikkeling: serverless en CI/CD waar het kan; traditionaal waar het moet. Beheerst Vernieuwen noemen we dat. Ofwel: continuïteit van de public cloud first. 

Zekerheid vandaag voor de wendbaarheid van morgen

Hoe kun je versnelling aanbrengen? Je klanten nog beter bedienen? Ook morgen wendbaar zijn voor nu nog onbekende kansen? Die vragen speelden ook bij Royal FloraHolland: dé wereldwijde marktplaats voor vraag en aanbod van bloemen en andere sierteeltproducten. De Aalsmeerse coöperatie verhandelt 12,5 miljard (!) bloemen en planten per jaar, met meer dan 100.000 transacties per dag. Vaart maken met Digitale Transformatie: dat was haar boodschap.

 

Oók de legacy transformatie

Royal FloraHolland zocht echter méér dan alleen een partner om de reis naar morgen te ondernemen. Zij ‘zat’ ook met haar legacy: de erfenis van gisteren. Dit bepaalde het zoektraject naar een breed geoutilleerde partner: één die zowel de lasten kon overnemen (‘nachtrust’), als de stap naar morgen zetten. Lang verhaal kort: Royal FloraHolland koos voor een lange termijn partnerschap met Conclusion. Ons Team Royal FloraHolland was geboren.

 

Media
Eugene Reijgersberg
Een ding is zeker.
Er kan meer dan je denkt.
Bel Eugene Reijgersberg +31 (0)6 51 30 40 03
Meer lezen over Conclusion doe je hieronder