Conclusion bouwt AI-expertise verder uit met nieuw bedrijf: Conclusion AI 360

Conclusion lanceert het nieuwe bedrijf Conclusion AI 360. Met Conclusion AI 360 versterken we onze Artificial Intelligence dienstverlening, om samen met klanten de volgende stap te zetten op AI-vlak. Conclusion AI 360 helpt organisaties met het scherpstellen van hun AI-strategie en de uitvoer hiervan.

3 juli 2024   |   Nieuws   |   Door: Conclusion

Deel

Conclusion bouwt AI-expertise verder uit met Conclusion AI 360

Van strategie tot waarborging van verantwoorde inzet

De kansen en uitdagingen van AI vragen om een holistische aanpak om continu waarde uit AI-investeringen te halen. Conclusion AI 360 helpt organisaties bij het bepalen van een visie op AI, leert teams hoe zij van AI kunnen profiteren en ondersteunt bij het bepalen van de AI-strategie en het -beleid binnen de organisatie. Ook krijgen organisaties aan de hand van het Responsible AI framework inzicht in hoe kunstmatige intelligentie verantwoord ingezet kan worden en begeleidt Conclusion AI 360 organisaties in de waarborging hiervan.  

Adil Bohoudi, Managing Director Conclusion AI 360: “Er liggen voor organisaties enorm veel kansen op het gebied van AI. Er is dan ook enthousiasme in de markt; bedrijven willen de boot niet missen. Tegelijkertijd nemen de zorgen rondom deze technologie toe. Gelukkig is daar aandacht voor bij de overheid en worden er regels en wetten gemaakt, zoals de AI Act. Dit bevordert de ontwikkeling en invoering van veilige en betrouwbare AI-systemen. Een verkeerde inzet van de technologie kan drastische gevolgen hebben voor de samenleving. Daarom is het belangrijk om als organisatie een innovatieve, verantwoorde AI-strategie te bepalen en te implementeren. Daar helpen wij bij.” 

Ik ben er trots op dat we een nieuw focusbedrijf in het leven hebben geroepen dat onze klanten weer een stap verder brengt.

Seger Theuns, Managing Director Conclusion Nederland

Seger Theuns, Managing Director Conclusion Nederland: “Hoe maak je met AI het verschil? Hoe beheers je potentiële ethische, sociaal-technische en milieu-gerelateerde implicaties van AI? En hoe voldoe je aan wet- en regelgeving? Dit soort vragen van klanten kunnen wij nóg beter beantwoorden door onze kennis en expertise te bundelen. Ik ben er trots op dat we een nieuw focusbedrijf in het leven hebben geroepen dat onze klanten weer een stap verder brengt.”  

Geesje Boon, Director Conclusion Intelligence: “Met veel enthousiasme verwelkomen we Conclusion AI 360 als zesde expertbedrijf binnen Conclusion Intelligence. Hiermee begeleiden we organisaties in het neerzetten van een sterke, verantwoorde AI-basis. Als specialist lopen we voorop als het gaat om recente ontwikkelingen, zoals GenAI of de AI Act. Tegelijkertijd bundelen we de krachten binnen het ecosysteem om AI te verbinden met andere business- en technologieontwikkelingen.” 

Over Conclusion AI 360 

Conclusion AI 360 zet zich in om bedrijven en overheden te adviseren en samen een duurzame AI-strategie te ontwikkelen en implementeren. Samen met organisaties innoveert Conclusion AI360 op een ethische, verantwoorde en duurzame manier voor een positieve impact op de samenleving. Het bedrijf maakt onderdeel uit van het Conclusion ecosysteem van ruim 25 Nederlandse expertbedrijven op het vlak van businesstransformatie en IT-services

Aanmelden voor de nieuwsbrief van Conclusion

ALTIJD UP-TO-DATE

Met onze maandelijkse nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van relevant Conclusion-nieuws, interessante businesscases en de laatste trends van onze experts. Eenvoudig in je mailbox. Dat wil je niet missen.

Ook interessant!

Nieuws
Actieplan Duurzame Digitalisering

Hoe het Actieplan Duurzame Digitalisering bijdraagt aan een betere toekomst

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Ik help je graag verder.

Adil Bohoudi

Adil Bohoudi

Managing Director Conclusion AI 360
adil.bohoudi@conclusion.nl