Reputatie in de lift: Conclusion grootste stijger in de MT500

Conclusion is in de prestigieuze MT500 van MT/Sprout er het beste uitgekomen als het gaat om grootste stijgers. Deze erkenning uit de markt onderstreept de ontwikkeling die Conclusion doormaakt. Met een stijging van maar liefst 102 plaatsen, komen we uit op positie 106. Daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op én motiveert ons om volgend jaar door te stoten naar de top 100.

28 juni 2024   |   Nieuws   |   Door: Conclusion

Deel

Conclusion grootste stijger MT500

Elk jaar ondervraagt MT/Sprout duizenden managers naar de reputatie van hun peers. Die meningen komen samen in de MT500, de ranglijst van de 500 grootste Nederlandse bedrijven met de beste reputatie. De volledige lijst kan worden ingezien op mtsprout.nl.

Seger Theuns, managing director van Conclusion Nederland: “Dat we erkend zijn als grootste stijger in de MT500 ranking is een bevestiging van de groei die we doormaken én het succes van onze unieke ecosysteemformule. Onze sterke focus op duurzaam ondernemerschap, klantgerichtheid en goed werkgeverschap blijft niet onopgemerkt in de markt. Daar ben ik bijzonder trots op. Het is ook een erkenning voor onze collega’s, die met inzet en passie vooruitgang mogelijk maken met een positieve impact op de maatschappij.” 

MT500 2024

Interview MT/Sprout: Ondernemend ecosysteem breidt uit

Conclusion werkt al ruim een kwart eeuw nauw samen met klanten op het snijvlak van businesstransformaties en IT-services. Hiervoor maken we gebruik van ons ecosysteem van ruim 25 zelfstandige bedrijven, die elk hun eigen expertise en ondernemerschap inbrengen in onderlinge samenhang. MT/Sprout sprak naar aanleiding van onze positie in de MT 500-lijst met Seger Theuns, Geesje Boon en Celine van Hulst.

Meer weten over ons ecosysteem?

Celine van Hulst

Celine van Hulst

Director People & Organisation
info@conclusion.nl