Application Services

Applicatie- en DevOps ondersteuning zodat jouw organisatie beheersbaar, wendbaar en weerbaar is.

Conclusion Mission Critical Application Services
Applicatiebeheer op elk niveau, voor elk team
Ondersteuning voor je DevOps teams
Realiseren van kortere time-to-market

De juiste wendbaarheid voor jouw organisatie

Als organisatie heb je een landschap aan applicaties en diensten om jouw klanten te bedienen en te ondersteunen. Deze applicaties verschillen onder andere in de gewenste en behaalbare wendbaarheid. Dit hangt bijvoorbeeld af van in hoeverre deze applicaties bijdragen aan jouw bedrijfswendbaarheid (company agility). Hoe behoud je het overzicht en bereik je het gewenste wendbaarheidsniveau voor jouw applicaties en jouw organisatie?

Hoe we je helpen

Goed beheer van je applicatielandschap is cruciaal voor de wendbaarheid van je organisatie. Koop je software in of bouw je deze zelf? Hoe bouwen we de juiste kennis op, met het oog op onze core business? Daar helpen we je bij. We ondersteunen jouw organisatie zodat het gewenste wendbaarheidsniveau behaald wordt. We geven jouw DevOps teams de juiste tooling om waarde toe te voegen en kunnen het technische beheer van applicaties overnemen zodat jouw teams zich kunnen focussen op de echt belangrijke zaken.

De juiste tools voor buy en build applicaties

Waar voorheen onderscheid werd gemaakt tussen IT voor business applications en operationele technologie (OT) beginnen deze werelden nu steeds meer te overlappen. De IT-werkwijzen worden steeds meer toegepast binnen IT voor OT, maar belangrijke verschillen blijven bestaan. Zo worden organisaties steeds vaker zelf een IT-bedrijf en bouwen ze dus hun eigen software (build). Hierin is het belangrijk dat de focus op meerwaarde gehouden wordt. Door een faciliterende rol aan te nemen helpen we jou om te innoveren met tooling en standaardisatie op maat op CI/CD gebied.

Binnen de OT-wereld wordt nog vaak gebruik gemaakt van bestaande software (buy). Met behulp van marktstandaarden op het gebied van applicatiebeheer brengen we structuur, uniformiteit en zekerheid in het landschap. Uiteraard volgens de eisen van de ISO-normeringen.

Wat we doen

  • DevOps teams faciliteren in een effectieve manier van werken
  • Applicatiebeheer op diverse niveaus
  • Faciliteren en integreren van standaardisering in tools en techniek

Wat Application Services je oplevert

Met de juiste mix aan diensten per applicatie ontlasten we jouw organisatie op alle niveaus, zodat je teams zich kunnen focussen op wat belangrijk is; de klanten.

Door duidelijkheid te brengen in verantwoordelijkheden en verwachtingen, werken interne en externe teams naadloos samen om tot de gewenste wendbaarheid en beheersbaarheid te komen van het complete applicatielandschap. Of dat nou is door het faciliteren van de interne DevOps teams met de juiste tools en werkwijzen, of het uitvoeren van het (technisch) applicatiebeheer voor een robuuste OT omgeving. De tevredenheid van je DevOps teams zal toenemen omdat zij zich kunnen richten op wat voor hen echt belangrijk is.

Met een gestandaardiseerde werkwijze helpen we DevOps organisaties met het bereiken van company agility. Het voorkomt een wildgroei aan tools en technieken en verbetert de time-to-market. We helpen DevOps teams die verdere ondersteuning nodig hebben, of nemen het volledige (technische) applicatiebeheer over voor organisaties waar de core niet IT is.

Applicatiebeheer op elk niveau, voor elk team
Ondersteuning voor je DevOps teams
Realiseren van kortere time-to-market
Onze expertisesContact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?