Application Services voor Business Applications

Een gestandaardiseerde suite voor een wendbare organisatie

Conclusion Mission Critical Application Services
Applicatiebeheer op elk niveau, voor elk team
Ondersteuning voor je DevOps teams
Realiseren van kortere time-to-market

De juiste balans tussen ontwikkeling en randvoorwaarden

Waar voor eindgebruikers software steeds eenvoudiger wordt, blijft het ontwikkelen van robuuste software vaak nog een uitdaging. Het snel brengen van nieuwe functionaliteit zonder constant bezig te zijn met alle randvoorwaarden is voor veel organisaties een lastige balans.

De hulpvraag verschilt veelal per applicatie. Voor organisaties is het niet altijd even noodzakelijk om alle kennis en kunde van bepaalde applicaties binnen de eigen organisatie te borgen. Het gehele technische beheer buiten de organisatie beleggen kan voor deze applicaties juist effectief zijn. Voor andere applicaties geldt dat ze van strategisch belang zijn en dat deze aan veel verandering onderhevig zijn. Soms worden er zelfs door meerdere teams tegelijkertijd aan dezelfde applicatie gewerkt. Stroomlijnen van ontwikkelprocessen, met bijpassende tooling en automatisering, draagt dan bij aan het optimaal benutten van het ontwikkelpotentieel van jouw organisatie.

Hoe Application Services voor Business Applications je helpen

Met een op de organisatie afgestemde en gestandaardiseerde suite helpen we jouw organisatie aan een uniforme werkwijze. Jouw teams krijgen de benodigde kaders waarbinnen zij kunnen ontwikkelen, zodat de organisatie zich kan focussen op het toevoegen van functionaliteiten op de applicaties in eigen beheer. Hebben jouw teams hulp nodig? Geen probleem. Wij helpen met het eigen maken van nieuwe technieken en tools, bieden ondersteuning bij het 24/7 laten draaien van applicaties of kunnen het volledige technische beheer op ons nemen, zodat jouw mensen zich kunnen focussen op het gebruik van de applicaties met de zekerheid dat ze beschikbaar zijn.

Wat het je oplevert

De focus voor jouw organisatie op het creëren van meerwaarde voor je klanten. Met de standaardisering van tools, techniek en processen binnen applicatieontwikkeling zorg je voor duurzame wendbaarheid van je organisatie.

Application Services voor Business Applications waarmee je dit kunt bereiken zijn:

 • Technisch applicatiebeheer
 • Managed DevOps Suite
 • Agile application management
  Applicatiebeheer op elk niveau, voor elk team
  Ondersteuning voor je DevOps teams
  Realiseren van kortere time-to-market

  Meer informatie

  Onze expertisesIT voor Business Applications

  Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?