Amazon Web Services

Je bent eruit. Je gaat gebruik maken van AWS, maar je wilt graag advies en begeleiding bij de migratie (private, public of hybrid), het beheer, security, cost management en/of het optimaal gebruik maken van AWS. Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

conclusion mission critical aws partnership

Als Advanced Consultancy AWS partner zijn we specialist op het gebied van AWS integratie, migratie en beheer. Vooral in combinatie met complexe kritische applicaties. Jouw kritische applicaties zijn in veilige handen en wij ontzorgen je in het hele proces van migratie tot en met beheer.

Veilig & Snel
Flexibel
Pay per use

Overstappen naar de Public Cloud?

Amazon Web Services (AWS) is het meest uitgebreide en meest geaccepteerde public cloud platform ter wereld. Organisaties wereldwijd gebruiken AWS om hun kosten te verlagen, wendbaarder te worden en sneller te kunnen innoveren. Dit doen zij door met AWS een snelle en flexibele IT-omgeving op te bouwen, zonder investeringen vooraf en tegen een scherp tarief dat zich aanpast aan het gebruik.

Steeds meer oganisaties maken gebruik van de public cloud of combineren dit met de private cloud voor hun IT-landschap. Het besluit om gebruik te maken van een public cloud brengt ook direct veel vragen met zich mee. Hoe moet een public of hybrid omgeving in AWS opgezet worden? Hoe migreren we de oude omgeving naar AWS? Hoe komt het beheer eruit te zien en hoe houden we de cloudbill in de hand? En welke extra uitdagingen brengt de complexiteit van onze kritische applicaties met zich mee?

Belangrijke vragen waar elke organisatie stil bij dient te staan voordat ze een besluit nemen. Vooral als het kritische processen betreft binnen jouw organisatie die continu operationeel moeten blijven.

Conclusion Mission Critical is specialist op het gebied van AWS integratie, migratie en beheer. Vooral in combinatie met complexe kritische applicaties. Jouw kritische applicaties zijn in veilige handen en wij ontzorgen je in het hele proces van migratie tot en met beheer.

Benieuwd naar de praktijk?

Bloemenveiling Royfal FloraHolland

Royal FloraHolland migreert vrijwel het complete ICT-landschap naar de AWS cloud

Kritische IT naar AWS Cloud brengen

Samen met Conclusion Xforce en Conclusion Enablement helpen wij jou met al je AWS vragen.

Meer weten over onze AWS partners?

Conclusion Enablement

Conclusion Enablement

AWS Application Development. De one-stop shop voor applicatie-transformatie. Ondersteuning van A tot Z en 24/7 systeemonderhoud.

Meer diensten

Icon 7

Applicatiebeheer

Een applicatie is cruciaal voor uw bedrijfsvoering en moet daarom áltijd beschikbaar, wendbaar en weerbaar zijn.

Icon 2

Functionele Platformen

Complete dienst van functionele vraag naar werkende oplossing.

Icon 5

Horizontale Ketenregie

24x7 onsite afstemming tussen alle partijen, zowel operationeel als tactisch.

Icon 4

Hoog Beschikbaar Datacentrum

Hoog beschikbare infrastructuur zonder zorgen, on premise en/of in de cloud.

Meer weten over onze diensten?

Meer weten over AWS of jouw cloud mogelijkheden?

Yvo van Put

Yvo van Put

Business Development Manager
yvo.van.put@conclusion.nl