Field Services

In welke sector je ook werkt, in welk domein je ook opereert, informatie is overal. Tegenwoordig zijn sensoren vaker standaard dan een uitzondering. Niet alleen eigen sensoren voorzien je van informatie, ook online zijn er tal van bronnen tot je beschikking. 
Hitte  Stress App

De ervaren consultants van Conclusion Low Code Company helpen je om informatie uit verschillende bronnen om te zetten in waarde voor jouw organisatie, op basis van de doelen van jouw organisatie.

Voorbeelden van fieldservices voor onze klanten

Bieten Advies Systeem

Cosun Beet Company krijgt grip op reparaties, onderhoud en veiligheid met de maintenance app

Slim template om te versnellen

Onze Digital Advisor is een Mendix (native) mobile template oplossing die informatie verzamelt en bundelt tot inzicht, proactief notificeert en desgevraagd met advies komt voor uit te voeren acties. De finishing touch bedenken we samen jou. Wij zetten onze ervaring met andere klanten in zodat jij nog sneller tot resultaten komt. 

Onze slimme template legt de basis, ons gesprek met jou zorgt voor de finishing touch die jouw probleem oplost. Daaroverheen een geweldige UX en een prachtige vormgeving zodat jouw fieldservices applicatie eenvoudig bijdraagt aan betere resultaten.

Wil jij weten of fieldservices jouw business een boost kunnen geven?

Bel nu Daniëlle om te bespreken hoe wij jou kunnen helpen met slimme fieldservices.

Daniëlle Graat

Daniëlle Graat

Directeur Conclusion Low Code Company
dgraat@conclusion.nl