• Expertises

    Door middel van welke expertises we jouw organisatie ondersteunen

  • Meer over de overkoepelende thema’s waarbinnen onze dienstverlening valt

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Over Low Code Company, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij Conclusion Low Code Company

Over ons

Dé gedreven partner voor al uw Mendix oplossingen. Met 35 gecertificeerde Mendix ontwikkelaars zijn we naast Expert Partner van Mendix ook Certified Support Partner. Onze medewerkers en onze klanten geven ons hoge cijfers op medewerker- en klanttevredenheidsonderzoeken. Hoe we dat doen?

Wij werken met 35 collega’s aan het digitale succes van onze klanten, samen mét onze klanten. Wij ontwikkelen razendsnel maatwerkapplicaties om onze klanten een voorsprong te geven ten opzichte van hun concurrenten. Van strategie tot realisatie en beheer.

Met onze gecertificeerde teams en ons creatieve vermogen zijn wij in staat om in korte tijd een applicatie te lanceren die direct waarde toevoegt aan de business. 

We zijn niet alleen goed in Mendix. Als het nodig is dan hebben we ook expertise in huis in belangrijke andere disciplines.

Onze collega's hebben namelijk ook kennis van andere technologie om een applicatie goed te laten werken
Java, Javascript of React Native. Om Mendix applicaties te koppelen met andere applicaties realiseren we ook razendsnel JSON/REST/SOAP-integraties met andere systemen.

Wat onze klanten zeggen over onze samenwerking

Ze hebben het vermogen aangetoond om snel onze zakelijke complexiteit en problemen te begrijpen.

Projectleider I&A, SSH&

Conclusion Low Code Company bewees in ons project dat zij de vaardigheden hadden om het project te laten slagen en zij waren gedreven om het verschil te maken.

Business Development Manager, Orion

De ontwikkelaars zijn goed getraind en ervaren in Mendix en in Agile/Scrum methodologie. Met hun flexibele houding en persoonlijke commitment realiseerden we onze innovatieve doelen op tijd en in de juiste kwaliteit.

Digital Innovation Lead, Makro

PARTNERS

Mendix

Wij zijn al jaren Expert partner van Mendix. Mendix, onderdeel van Siemens en wereldleider low-code applicatie-ontwikkeling, transformeert de manier waarop applicaties in digitale organisaties worden gebouwd. Het Mendix-platform is gebouwd om intensieve samenwerking tussen IT en business teams mogelijk te maken en applicatie-ontwikkeling te versnellen waarbij tegelijkertijd de veiligheid, kwaliteit en governance wordt gegarandeerd.

Siemens

Wij zijn partner van Siemens en Mendix. Daarmee zijn we een belangrijke speler bij de integratie van het low-code Mendix-platform binnen het oplossingslandschap van Siemens (denk aan MindSphere en Teamcenter). Samen met Hot Item en Conclusion Connect zijn we dé partij als het gaat om Big Data, IoT in combinatie met Mendix!

Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy
  • Expertises
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy