Mobiele applicatie 'book your room' op basis van Mendix

Speciaal voor de short stay student in Nijmegen hebben we voor SSH& een mobile first website ontwikkeld. 

De stichting voor studentenhuisvesting SSH& realiseerde samen met Conclusion Low Code Company de online applicatie Book Your Room. Internationale studenten van onderwijsinstellingen in Nijmegen en Arnhem, waaronder de Radboud Universiteit (RU) en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), kunnen er vanuit hun thuisland gemakkelijk een kamer mee boeken die overeenkomt met hun wensen en budget. Het digitale aanbodsysteem bespaart de SSH& veel tijd. En de studenten zijn blij dat er wat te kiezen valt! 

Klant

SSH&

ssh& hier wonen studenten logo

Markt

Overheid, Openbare Veiligheid & Non-profit

Thema

Fit for purpose software

Publicatiedatum

11 december 2020

mockDrop iMac on a wooden desk 2

Een efficiënter proces voor huisvesting

De stichting voor studentenhuisvesting SSH& heeft de taak om 2 keer per jaar ongeveer 250 internationale studenten aan de Radboud Universiteit Nijmegen en Hogeschool van Arnhem en Nijmegen te huisvesten. Om voor al deze studenten voor aanvang van het studiejaar een gemeubileerde accommodatie te vinden die voldoet aan alle wensen, was geen sinecure. Pas wanneer de studenten in Nederland aankwamen, zagen ze welke woonruimte aan hen was toegewezen. De administratieve afhandeling, het innen van de huur en de vergoedingen voor aanvullende services namen veel tijd in beslag.

Snel een applicatie op maat

Conclusion Low Code Company ontwikkelde in slechts drie-en-een-halve maand tijd een maatwerkapplicatie op basis van het Mendix-platform (aPaaS). De online applicatie Book Your Room oogt als een website en is vanuit elk land, altijd te bereiken via de laptop, tablet of smartphone. De internationale studenten vinden er een volledige overzicht van het SSH&-aanbod aan woonruimte met foto’s, inclusief alle details zoals locatie, eigenschappen van het gebouw en de kamer, voorzieningen en prijs. Van de onderwijsinstelling ontvangen de studenten een digitale voucher waarmee ze vanuit hun eigen land, ruim voordat hun studie in Nederland begint, een kamer naar eigen keuze kunnen boeken.

Screenshot 2019 10 01 at 10.54.13 111959679885

Laagdrempelige tool voor tevreden klanten

Met Book Your Roombeschikt SSH& over een laagdrempelig en mooie tool om internationale studenten snel aan een passende kamer te helpen. De studenten kunnen tegelijkertijd ook extra voorzieningen bestellen en afrekenen. Ze zijn in één keer klaar en weten vooraf beter waar ze gaan wonen. Daarmee heeft SSH& niet alleen tevredener klanten, ze bespaart ook flink op administratieve lasten en het verwerken van betalingen. De stichting heeft voortaan altijd een actueel inzicht in vraag en aanbod. Alle studenten hebben voor aanvang van het studiejaar een passende woonruimte en de SSH& heeft weinig kostbare leegstand.

SSHN1602 6apr2016 02571
Digitale transformatie binnen de overheid

Conclusion in de overheid, openbare veiligheid en non-profit

Overheid, openbare veiligheid en non-profit is één van de markten waar we met het Conclusion ecosysteem écht impact maken. Ben je benieuwd naar onze gezamenlijke dienstverlening in deze markt?