Slimme low-code oplossingen voor een betere wereld tijdens hackathon MxHacks 2022

Ook non-profitorganisaties staan voor grote strategische keuzes. Een weerbare en wendbare IT-basis is vereist voor echte vernieuwing. Conclusion Low Code company laat maar liefst twee teams deelnemen om te zorgen voor een impactvolle bijdrage aan innovatiekracht. De teams zetten zich in voor een positieve impact op de wereld met oplossingen gebouwd met low-code. Denk aan use cases als een mobiele app die vluchtelingen een beveiligde digitale identiteit geeft, of een app die mensen in dunbevolkte gebieden helpt makkelijk in contact te komen met een arts.

11 juli 2022   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Low Code Company

Deel

Conclusion Low Code Company doet mee aan Mendix wereldwijde hackathon Low-Code for Good MxHacks 2022

Mendix organiseert wereldwijde hackathon Low-Code for Good

MxHacks is de wereldwijde hackathon waarin developers deelnemen om te bouwen aan oplossingen voor een betere wereld. MxHacks vindt plaats op 23 en 24 september 2022.

8 Mendix specialisten Conclusion Low Code Company

Met maar liefst twee teams aan specialisten in enterprise applicatie-ontwikkeling levert Conclusion Low Code Company een bijdrage aan het event. Om oplossingen te bouwen die zijn ontworpen levens te verbeteren, het milieu te beschermen, ziekten te overwinnen, gerechtigheid te bevorderen of andere goede doelen vooruit te helpen.

Nederland doet mee op wereldniveau Mendix

MxHacks 2022, Low-Code for Good is de eerste wereldwijde hackathon georganiseerd door Mendix. Ontwikkelaars kunnen vanuit overal ter wereld meedoen. MxHacks 2022 vindt plaats op vier locaties op drie continenten: Boston, Londen, Rotterdam en Singapore. Nederland doet mee op wereldniveau aan deze hackathon Low-Code for GoodMendix.

Plezier en competitie

De teams van Low Code Company maken kans om geselecteerd te worden als winnaar van een regio. Prijzen en de kans om de oplossing te implementeren behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast ontmoeten onze ontwikkelaars in de wereldwijde Mendix-community elkaar en breiden ze hun netwerk uit. Tijdens het weekend kan het team deelnemen aan workshops van experts, trainingen volgen en gesprekken aangaan met de vele internationale coaches.

Jezelf blijven ontwikkelen

Naast het feit dat onze CTO gelooft dat het goed is om even uit de projecten te zijn, is het vooral gaaf om aan nieuwe ontwikkelingen te werken. Om jezelf te blijven ontwikkelen. Om samen met anderen te experimenteren. Je volledig onder te dompelen in een nieuw topic, nieuwe vaardigheden te verkrijgen, leren van elkaar, iets heel anders dan je dagelijkse praktijk. En juist zo relevant te blijven voor de klanten waar we met veel plezier dagelijks mee samenwerken.

We komen samen om te ontdekken, investeren en te experimenteren. Leren van elkaar. Om met nieuwe vaardigheden relevant te blijven.

Anthony Dickinson, CTO - Conclusion Low Code Company

Kom werken bij Conclusion Low Code Company

We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's met ons DNA. Benieuwd? Bekijk onze vacatures en neem contact met ons op.
Medewekers Low Code Company aan het werk
Medewerkers Low Code Company in overleg
Mendix Hackathon MxHacks 2022
Aan het werk Low Code Company
Medewerker wijst naar scherm met visueel model
sales pitch

Low-code oplossingen om de wereld een betere plek te maken

In korte tijd kan je veel met Mendix low-code doen. We kunnen niet wachten om ideeën tot leven te laten komen. De bijdrage aan MxHacks sluit goed aan bij onze MVO ambities en het Conclusion Cares programma. Door deelname aan de hackathon geven we gericht invulling om concrete vooruitgang te bereiken op het doel om de wereld tot een betere plek te maken.

Conclusion treedt op als bewaker van milieu impact

Conclusion levert diensten, producten en concepten voor missie- en maatschappijkritische IT-projecten. Dat plaatst ons in het hart van de samenleving: we dragen bij aan de energietransitie en helpen mee om werk, zorg en vervoer makkelijker, veiliger en efficiënter te laten verlopen (SDG9). Onze interne bedrijfsvoering zet de mens voorop en biedt een veilige, gezonde en rechtvaardige werkomgeving (SDG3). Ook focussen we ons met ons milieu- en CO2 reductie management programma en CO2 reductie beleid op het reduceren van onze CO2 emissies in scope 1, 2, 3, 4 en 5 (SDG13).

Maar óm die meerwaarde aan onze samenleving te kunnen leveren, zijn we ook gebruiker ervan: we consumeren producten en materialen, veroorzaken afval en emissies. Dus is het niet zo gek om naast alle aandacht voor bits en bytes ook de vraag te stellen: wat doen we ervoor terug?

Meerwaarde aan samenleving

Met ons programma Conclusion Cares geven we antwoord op en invulling aan de vraag: wat doen we ervoor terug? Wij zien, naast onze bedrijven en medewerkers, ook onze klanten, leveranciers, de maatschappij, en overheid ook als deel van ons ecosysteem. We geloven in een samenleving waarin iedereen meedoet en zoveel mogelijk participeert.

Ontwikkeling en groei staat bij Conclusion Low Code Company voorop.

Met maar liefst 2 teams meedoen aan MxHacks, is een mooi gevolg van onze open cultuur met bevlogen vakmensen.

Marijn Jenné

Marijn Jenné

Business Development
mjenne@conclusion.nl