• Expertises

    Door middel van welke expertises we jouw organisatie ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Over Future IT, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van Future IT

  • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij Conclusion Future IT

Sollicitatie proces

Wat kun je verwachten tijdens jouw sollicitatieproces?

Goed nieuws! Je bent maar een paar stappen verwijderd van een baan bij Conclusion Future IT! 

Stap 1 - Jouw sollicitatie 

Enthousiast over één van onze vacatures? 
Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton bij de betreffende vacature op een manier die bij jou past én die jij passend vindt voor de functie. Dat kan met jouw cv en/of een motivatiebrief óf…… doe het anders! Met ons motto ‘verschil moet er zijn’ dagen we je natuurlijk uit om hier op jouw (authentieke) manier invulling aan te geven. 

Behoefte aan meer beleving bij de functie? Bel, mail of app vooral even met Pim, onze recruiter, via +31(0)6 - 30 17 07 99 of pvanlier@conclusion.nl

Zie je ons wel zitten als werkgever, maar vind je op dit moment geen vacature die bij je past? Stuur ons een open sollicitatie of maak hier een job alert aan. 

Stap 2 - Selectie 

Pim beoordeelt jouw sollicitatie met aandacht. Indien er raakvlakken zijn met de vacature zal hij eerst een telefonisch gesprek met je inplannen. Als de potentiële match er dan nog is, bespreekt hij jouw sollicitatie intern (dit kan met een inhoudelijke collega zijn, een teamleider of in sommige gevallen de directeur). Hij streeft ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Duurt het je allemaal te lang? Trek Pim gerust aan zijn jasje.  

Stap 3 - De kennismaking 

Zien wij een match, dan word jij uitgenodigd voor een eerste gesprek (via Microsoft Teams of face-to-face). Het eerste gesprek staat in het teken van kennismaken. In 90% van de gevallen heb je dit gesprek met een techneut uit het team en jouw manager. Wat zijn jouw talenten en ambities? Wat vind jij belangrijk in een baan én in de rest van het leven? En niet onbelangrijk: wie zijn wij? Waar staan we voor en waar willen we samen met jou naar toe? 

Na afloop van het eerste gesprek laten we jou zo snel mogelijk weten waar je aan toe bent. 
Dit doen we altijd telefonisch. Wij hopen jou – of je nou wel of niet bij ons komt werken – altijd nog iets extra’s mee te geven. Of het nu een kans, leermoment, boost of misschien een puzzelstukje is over wat je juist wel of niet ambieert als volgende carrièrestap. 

Stap 4 - Het vervolg 

Heeft het kennismakingsgesprek ons beide nieuwsgierig gemaakt naar meer?  Dan volgt er een altijd een assessment. In sommige gevallen volgt er naast een assessment ook een persoonlijkheidstest. Als de resultaten van de test nog steeds leiden tot een match, volgt er een tweede gesprek met één van de directieleden en iemand uit het management team. Dit keer gaan we iets dieper in op jouw vaardigheden en expertise. Ook proberen we zo goed mogelijk aan te voelen of er een match is tussen jou en het team. Voel je vrij om ons in dit gesprek al jouw prangende vragen te stellen.

Een referentiecheck is in sommige gevallen onderdeel van de procedure. 

Stap 5 - Let’s celebrate! 

Als blijkt dat we echt voor elkaar willen gaan, sturen wij jou binnen enkele dagen een voorstel. 
Het spreekt voor zich dat we hopen om vervolgens met jou (digitaal of op kantoor) een vliegende start te maken. Je haakt aan bij de Nieuwe Medewerker sessie van Conclusion Future IT. Dit helpt je op weg om te weten hoe wij zijn georganiseerd, hoe wij werken en waar je handige informatie vindt. Je krijgt de tijd om je in te lezen en maakt kennis met verschillende collega’s waar je in je dagelijks werk nauw bij betrokken bent. En tijdens de speciale Conclusion Red Pepper Day maak je kennis met andere nieuwe collega’s binnen heel Conclusion. Een mooie gelegenheid om een goede indruk te krijgen van Conclusion en ons ecosysteem. 

Klinkt goed! Ik wil meer weten.

Sollicitatietips

Solliciteren. Voor sommigen best wel spannend. Wij geven je graag wat tips zodat je jouw kansen vergroot en er ontspannen in zit.

Een ding is zeker. Er kan meer dan je denkt.

Bel of mail ons.

Pim van Lier

Corporate Recruiter
PvanLier@conclusion.nl
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy
  • Expertises
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy