• Expertises

    Door middel van welke expertises we jouw organisatie ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Over Future IT, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van Future IT

  • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij Conclusion Future IT

Nieuwe medewerkers Conclusion Future IT

Ook in deze bijzondere tijd zorgen we er bij Conclusion Future IT voor dat onze klanten de beste dienstverlening krijgen én onze medewerkers de beste werkplek.

20 mei 2020   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Future IT

Ook in deze bijzondere tijd zorgen we er bij Conclusion Future IT voor dat onze klanten de beste dienstverlening krijgen én onze medewerkers de beste werkplek. De sector waarin wij werken en waar technologie centraal staat, maakt het gelukkig mogelijk om tijds- en plaatsonafhankelijk te werken. Uiteraard gaan zaken anders dan voorheen, maar met goed overleg is alles te regelen.

Ook het aannemen van nieuwe mensen loopt gewoon door. In april en mei hebben wij weer verschillende nieuwe medewerkers mogen verwelkomen. Het inwerken brengt soms de nodige uitdagingen met zich mee, maar is prima te doen. We weten elkaar ook online goed te vinden. Op deze manier krijgen onze nieuwe collega’s zo snel mogelijk een goed beeld van het werk, de klanten en heel belangrijk, de collega’s.

Omdat bij sommige nieuwe collega’s veel werkzaamheden fysiek op locatie plaatsvinden, is voor hen gekozen voor een 'hybride aanpak': het broodnodige wordt met gepaste afstand uitgelegd op locatie en voor het gros van de werkzaamheden gebeurt dit virtueel. 

Hieronder stellen de nieuwe medewerkers zich kort voor:

Nick Visser is als Platform Owner Microsoft Azure verantwoordelijk voor de dienstverlening en managed platforms binnen het Azure portfolio van Conclusion Future IT. “Ik kom zelf uit de techniek en heb het klassieke pad bewandeld vanaf servicedesk tot architect. De eerste dag bij je nieuwe werkgever staat normaliter in het teken van handjes schudden en de energie van het bedrijf in je opnemen. Ik had gelukkig de bedrijvigheid en energie al meerdere keren mogen ervaren tijdens het aannameproces, dus ik wist dat het goed zat. Ik ben nu inmiddels een kleine 6 weken verder en ik heb de meeste van mijn nieuwe collega’s virtueel ontmoet. Uiteraard kan ik niet wachten tot we straks weer naar kantoor mogen en ik ook echt fysiek kennis kan maken met mijn collega’s.“

Willem Daudey werkt als key user op de ProRail servicedesk van Conclusion. “Als key user ben je het aanspreekpunt voor je team dat met allerlei verschillende vragen naar je toe kan komen. Ook houd je jezelf bezig met het schrijven en reviewen van functieherstel documenten, het schrijven van werkinstructies, etc. Ik ben bij Conclusion Future IT terechtgekomen door mijn vorige detacheerder. Deze had een leuke opdracht liggen op de servicedesk bij Conclusion voor ProRail. Een half jaar later heb ik de rol van key user aangenomen. Wat mij opvalt aan het werken bij Conclusion Future IT? De leuke, ontspannen en informele sfeer die overal op kantoor heerst. Dit zorgt voor een leuke werkomgeving.

Osman Bozkurt komt ons team versterken als Medewerker Servicedesk bij On Site Support. On Site Support faciliteert de middelen die nodig zijn om collega's goed hun werk te kunnen laten doen. Denk hierbij aan laptops, beeldschermen of bijvoorbeeld randapparatuur. Zeker in deze periode van thuiswerken niet geheel onbelangrijk. Tevens fungeert On Site Support als vraagbaak voor collega's op locatie. Osman gaat ook een prominente rol spelen om nieuwe collega's snel wegwijs te maken in de organisatie, en te helpen met praktische tips en tricks.

Erick Staal is bij ons begonnen als Customer Architect in het OV domein. “Ik heb vele jaren architectuurervaring bij met name grote overheidsklanten waar ik heb meegewerkt aan portfolio-ontwikkeling en ondersteuning van commercie en dan met name met een focus op Applicatie Beheer en Security.”

Mohamed Boufarra is gestart als Azure platform engineer. “Ik hou me voornamelijk bezig met het migreren van applicaties en het uitrollen van Azure componenten. Ik weet zeker dat ik heel veel ga leren binnen Conclusion Future IT. Door corona werd ik een beetje onzeker over de start bij Conclusion. Maar dit is mij erg goed bevallen. We houden via Teams dagelijks een Daily Standup houden om op die manier in contact met elkaar te blijven over de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Dit is voor mij en het team erg fijn.

Ercan Kaçan is gestart als Platform Owner netwerkbeheer. Hij is daarmee operationeel verantwoordelijk voor de werking van het platform(team) én voor de doorontwikkeling van het platform. Ercan gaat samen met de rest van het netwerkteam aan de slag om nog betere resultaten neer te zetten voor de korte en lange termijn. Verder draait hij mee binnen het team als netwerk engineer.

Glenn Mulder werkt als Servicedesk Medewerker op de ProRail servicedesk.  "Hiervoor heb ik 4,5 jaar gewerkt in het onderwijs als werkplekbeheerder op het St-Gregorius College te Utrecht. Na 4,5 jaar in het onderwijs gezeten te hebben was ik zeer nieuwsgierig hoe het in het bedrijfsleven in elkaar steekt en ben ik via mijn detacheerder terechtgekomen bij Conclusion."

Wij zijn erg blij met de start van onze nieuwe collega’s en wensen ze veel succes. Hoewel de manier van starten en inwerken anders verloopt dan we gewend zijn, plannen we veel contact momenten, zodat het toch een beetje voelt alsof we “samen zijn”.

Ook werken bij Conclusion Future IT?
Meer weten over werken bij Conclusion Future IT?

Neem contact met ons op!

Leon van Meel

Directeur
info@cfit.nl
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy
  • Expertises
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy