Sollicitatie - procedure

Goed nieuws! Je bent maar een paar stappen verwijderd van een baan bij Furore Conclusion!

Furore Software Engineering workshopdag zomer 2023
Stap 1 - Jouw sollicitatie 

Enthousiast over één van onze vacatures? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton bij de betreffende vacature op een manier die bij jou past én die jij passend vindt voor de functie. Dat kan met jouw cv en/of een motivatiebrief óf…… doe het anders! Met ons motto ‘verschil moet er zijn’ dagen we je natuurlijk uit om hier op jouw (authentieke) manier invulling aan te geven. 

Stap 2 - Selectie 

Een collega uit het Furore Conclusion HR team beoordeelt jouw sollicitatie met aandacht. Als er raakvlakken zijn met de vacature, dan bespreken wij je sollicitatie intern (dit kan met een inhoudelijke collega zijn of de afdelingsmanager). Wij streven ernaar om binnen vijf werkdagen te reageren. 

Stap 3 - De kennismaking 

Indien wij een match zien, word jij uitgenodigd voor een eerste gesprek (via Microsoft Teams of face-to-face). Het eerste gesprek staat in het teken van kennismaken. In 90% van de gevallen heb je dit gesprek met de HR manager/recruiter en een vakinhoudelijke teamleider/collega. Wat zijn jouw talenten en ambities? Wat vind jij belangrijk in een baan én in de rest van het leven? En niet onbelangrijk: wie zijn wij? Waar staan we voor en waar willen we samen met jou naar toe?

Na afloop van het eerste gesprek laten we jou zo snel mogelijk weten waar je aan toe bent.
Dit doen we altijd telefonisch. Wij hopen jou – of je nou wel of niet bij ons komt werken – altijd nog iets extra’s mee te geven. Of het nu een kans, leermoment, boost of misschien een puzzelstukje is over wat je juist wel of niet ambieert als volgende carrièrestap.
 

Stap 4 - Het vervolg 

Heeft het kennismakingsgesprek ons beide nieuwsgierig gemaakt naar meer?  Dan volgt er een tweede gesprek met een van onze afdelingsmanagers en een vakinhoudelijke collega. Dit keer gaan we iets dieper in op jouw vaardigheden en expertise. Ook proberen we zo goed mogelijk aan te voelen of er een match is tussen jou en het team. Voel je vrij om ons in dit gesprek al jouw prangende vragen te stellen.  

Een assessment is onderdeel van de procedure en in sommige gevallen een referentiecheck.

Stap 5 - Let’s celebrate! 

Als blijkt dat we echt voor elkaar willen gaan, sturen wij jou binnen enkele dagen een voorstel. Het spreekt voor zich dat we hopen om vervolgens met jou (digitaal of op kantoor) een handtekening te zetten onder de arbeidsovereenkomst.

 

Zie je ons zitten als werkgever, maar vind je geen vacature die bij je past? Maak dan een job alert aan. 

Meer weten over werken bij Furore Conclusion?

Neem contact op!

Tom Rooseboom, junior recruiter bij Furore

Tom Rooseboom

Recruiter
t.rooseboom@furore.com