Webinar Data & Dashboards terugkijken?

Wegens de maatregelen op het vlak van het coronavirus COVID-19 kunnen we helaas nog geen evenementen organiseren. We vinden het echter belangrijk om u over relevante onderwerpen te blijven informeren. Gelukkig kan dat ook op afstand. Daarom organiseerden wij op dinsdag 7 juli 12:00 - 12:45 uur ons vierde webinar: Data & Dashboards.

7 juli 2020   |   Nieuws   |   Door: Furore Conclusion

Deel

Covid data

Data-ontsluiting & -visualisatie | COVID-19 dashboards

Business intelligence specialist Martina Hoever behandelde de (door)ontwikkeling van COVID-19 dashboards.

  • Hoe kom je van ruwe data tot een accuraat bezettingsoverzicht?
  • Hoe ontwikkel je snel een betrouwbaar dashboard in een crisissituatie?
  • En hoe maak je van complexe gegevens een aantrekkelijk, overzichtelijk dashboard?

Martina vertelde het allemaal op 7 juli! Tijdens het webinar was er gelegenheid om via de chat vragen te stellen, waarvan veel gebruik werd gemaakt.

Ben je benieuwd en heb je het webinar gemist? Vraag dan de video in het onderstaande contactformulier aan. Wij sturen je de link en toegangscode naar de video (deze link wordt alleen met ziekenhuismedewerkers gedeeld).

5 oktober SnackIt

Tot slot nog een reminder: op dinsdag 5 oktober vindt alweer de vierde editie van SnackIT plaats. Deze keer weer volledig online! Reserveer deze dag daarom alvast in je agenda. Aanmelden kan via de website van SnackIT

Webinar terugkijken?

Deze webinar of meerdere webinars terugkijken? Vraag dan de video('s) aan in onderstaand formulier. Wij sturen je de link en toegangscode naar de video. Let op! Deze link wordt alleen met ziekenhuismedewerkers gedeeld.

Lees meer over onze data-dienstverlening en projecten

LUMC VBHC

Value-based Healthcare

Dataplatform en dashboards als basis voor waardegedreven zorg