Gegevensuitwisseling: een inspirerende middag over regionale samenwerking

Het Oude Magazijn in Amersfoort vulde zich dinsdag 9 mei met tal van zorgprofessionals, om met elkaar in gesprek te gaan over samenwerking op regionaal niveau. Een onderwerp dat relevanter is dan ooit, gezien de ontwikkelingen vanuit het Integraal Zorgakkoord. De urgentie wordt gevoeld en gedeeld, dat bleek deze middag eens te meer.

11 mei 2023   |   Nieuws   |   Door: Furore Conclusion

Deel

Interactieve sessie bij de Conclusion bijeenkomst regionale samenwerking 2023

Regio Rijnmond, RIVO-Noord en Regio Zwolle deelden hun visie en inzichten uit de samenwerkingsverbanden met het aanwezige publiek. Bruno Bruins, dagvoorzitter bij deze bijeenkomst, legde hen tal van vragen uit de zaal voor. In het tweede deel van de middag was het woord aan de deelnemers zelf, die tijdens een interactieve sessie de mogelijkheden tot regionale samenwerking verder uitdiepten.

D&A, Morgens en Furore – allen onderdeel van Conclusion – organiseerden de bijeenkomst en samen kijken wij terug op een geslaagde middag. De drie bedrijven zien een belangrijke rode draad: er is al veel mogelijk, begin, durf te ondernemen, neem goede voorbeelden over en wees transparant over de belangen. Wij danken alle aanwezigen voor hun komst en de sprekers voor het delen van hun ervaringen en inzichten.

Publieksvragen tijdens Conclusion bijeenkomst regionale samenwerking 2023
Take-aways van de Conclusion bijeenkomst regionale samenwerking 2023
Netteke Koster bij de Conclusion bijeenkomst regionale samenwerking 2023
Interactieve sessie bij de Conclusion bijeenkomst regionale samenwerking 2023

Meer weten over gegevensuitwisseling?

Neem gerust contact op!

Furore collega Bas Wencker

Bas Wencker

Afdelingsmanager Data
info@furore.com