• Expertises

    Door middel van welke expertises we jouw organisatie ondersteunen

  • Meer over de producten waarmee we jouw organisatie ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Over Furore, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van Furore

  • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij Furore

Stage bij Furore, Carly aan het woord

Stage bij Furore in drie woorden? Absoluut een aanrader!

13 december 2021   |   Nieuws   |   Door: Furore I Conclusion

Deel

Wat hield jouw stageopdracht in?

Tijdens mijn stage bij Furore mocht ik zelf ontdekken waar mijn interesses lagen en een onderwerp zoeken wat daarbij paste. Collega’s bij Furore hielpen mij met het bedenken van ideeën. Mijn enthousiasme werd opgewekt door een nieuwe module voor consultvoering en de manier waarop artsen hierin gestructureerd kunnen registreren. Nadat we tot een concreet plan waren gekomen, ging Furore voor mij aan de slag om een ziekenhuis te vinden waar ik dit kon uitvoeren. Dat werden uiteindelijk zelfs twee ziekenhuizen. Bij deze twee ziekenhuizen onderzocht ik de mate van gestructureerd registreren in de nieuwe module. Ik ontwikkelde daarvoor een tweeledige methode om de gestructureerdheid van consultregistraties te meten. Deze methode kan gebruikt worden om aandachtsgebieden uit te lichten en zo de acceptatie van gestructureerd registreren te verbeteren. 

Kun je iets zeggen over de afronding van jouw stage en jouw afstuderen?

Een groot deel van mijn stage vond online plaats door het thuiswerkadvies. Vanaf halverwege mijn stage kon ik twee dagen in de week naar kantoor komen, maar helaas ben ik niet een keer in beide ziekenhuizen geweest. Voor de afronding mocht ik eind augustus wel fysiek mijn onderzoek verdedigen en kon ik daarna met trots zeggen dat ik cum laude was afgestudeerd. Het voelde zo echt als een officiële afronding.

Hoe kijk je terug op jouw stage? 

Mijn opdracht voelde als nuttig voor het werkveld en hier haalde ik veel energie uit. Het was een erg leerzame periode waar ik ondanks de thuiswerksituatie genoeg en juist makkelijk contact kon hebben met mijn begeleiders. Ik belde ze zo even via Teams en werd altijd snel geholpen met vragen. Door de grote hoeveelheid kennis bij Furore hoefde ik niet steeds zelf opnieuw het wiel uit te vinden maar kon ik putten uit de kennis van mijn begeleider en andere collega’s. Tegelijkertijd leerde ik veel over projecten, ziekenhuizen en het elektronisch patiënten dossier. Dat komt nu zeer goed van pas in het werkende leven.

En nu, wat doe je na je stage?

Ik ben bij Furore gebleven! De werksfeer beviel me erg goed en er valt hier nog zoveel meer te leren. Op mijn eerste dag officieel in dienst begon ik meteen op mijn eerste project bij het Erasmus MC. Bij dit project ondersteun ik programmamanagement bij de upgrade van HiX en heb ik ook meteen profijt van mijn stageonderwerp. Ze implementeren namelijk ook de nieuwe consultvoering. Ik kwam hierdoor niet helemaal blanco het project binnen en kan mijn kennis verder uitbreiden.

Werken bij Furore

Loop voorop in de nieuwste ontwikkeling

Benieuwd naar de ervaringen van andere oud-stagiairs?

Nieuws

Stage bij Furore, Bart aan het woord

Meer weten over stage lopen bij Furore?

Neem contact op met Mischa Bach

Mischa Bach

Recruiter
career@furore.com
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
  • Expertises
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security