Furore verzorgt beheer, support & doorontwikkeling Landelijk Platform Zorgcoördinatie

Het Landelijk Netwerk Acute Zorg (LNAZ) heeft Furore gekozen als nieuwe partner voor het beheer, de support en de doorontwikkeling van het Landelijk Platform Zorgcoördinatie (LPZ).

4 januari 2021   |   Nieuws   |   Door: Furore Conclusion

Deel

Ziekenhuisbedden

Het Landelijk Netwerk Acute Zorg (LNAZ) heeft Furore gekozen als nieuwe partner voor het beheer, de support en de doorontwikkeling van het Landelijk Platform Zorgcoördinatie (LPZ). Het LPZ is een landelijk systeem voor real-time inzicht in beddencapaciteit in Nederlandse ziekenhuizen.

Onderstaande video laat zien hoe het LPZ wordt ingezet in regionale- en landelijke patiëntenspreiding:

Het LNAZ stelt het platform om niet beschikbaar aan Nederlandse ziekenhuizen om de beddencapaciteit en –bezetting inzichtelijk te maken. Dit helpt bij de spreiding van COVID-patiënten. Op dit moment loopt er een pilot met het LPZ in de regio Zuidwest. Het platform zal naar verwachting begin 2021 verder worden uitgerold in Nederlandse ziekenhuizen.

Furore als alles-in-één-partner

Furore heeft jarenlange ervaring met de ontwikkeling en het beheer van maatwerkapplicaties in de Nederlandse zorg. Voor de hosting van het Landelijk Platform Zorgcoördinatie werken we samen met Conclusion Mission Critical. De EPD- en dataspecialisten van Furore weten als geen ander hoe ze van bronregistraties uitwisselbare data en waardevolle informatie kunnen maken. Deze gecombineerde ervaring en expertise zetten we vanaf nu ook in voor het Landelijk Platform Zorgcoördinatie.

lpz 111924592649

Ook hulp nodig bij het beheer en de ontwikkeling van bedrijfskritische applicaties?

Neem contact met ons op.

Marwin Kraall

Marwin Kraall

Projectleider