Furore organiseert miniseminar op MIC2017

Furore geeft op 2 november 2017 samen met NICTIZ een miniseminar tijdens het Medisch Informatica Congres.

15 oktober 2017   |   Nieuws   |   Door: Furore Conclusion

Deel

MIC2017 Erik Gerritsen
MedMij On Fhir: Uitwisseling van patiënten en zorgverleners, hoe is het mogelijk?

In dit mini-seminar nemen we u mee in het MedMij programma. MedMij wil er voor zorgen dat gezondheidsdata uit verschillende bronnen op eenzelfde, maar ook veilige en vertrouwde manier bijeen gebracht kan worden. Hoe doen we dat? Wie doen er mee? Hoever zijn we? Daarnaast zoomen wij in op HL7 FHIR, de informatiestandaard die wordt gebruikt binnen MedMij. Wat is FHIR? Waarom is er voor FHIR gekozen? En hoe passen wij FHIR toe binnen MedMij?

MIC is het grootste congres op Zorg en ICT gebied en wordt elke 2 jaar georganiseerd in Nederland. Het congres trekt bezoekers, die allen op de één of andere manier betrokken zijn bij ICT in de zorg. MIC staat bekend als hét netwerkcongres met vele inhoudelijke hoogwaardige sessies, voldoende tijd om uw contacten te verdiepen, het marktplein waar alle sociale momenten plaatsvinden en het MIC-diner op donderdagavond met aansluitend een swingend feest! We verwachten ruim 600 deelnemers op het congres.

IT’s transforming healthcare!

De zorg van straks ziet er anders uit dan de zorg van nu en dat roept allerlei vragen op.
De programmacommissie heeft rondom dit hoofdthema een programma opgezet, waarbinnen zij met de verschillende inhoudelijke sessies antwoorden zoekt op de diverse vragen die er zijn in het veranderende zorglandschap en hoe ICT dit proces kan ondersteunen.