Furore helpt ziekenhuizen met ontwikkeling corona-dashboards

Furore heeft in de afgelopen turbulente periode verschillende ziekenhuizen geholpen bij de ontwikkeling van corona-dashboards die continu inzicht bieden in het aantal COVID-19 patiënten, het aantal verdenkingen, de IC-capaciteit, voorraadniveaus en personele bezetting. 

13 mei 2020   |   Nieuws   |   Door: Furore Conclusion

Deel

Mondkapjes
Realtime Data-ontsluiting

Hierbij hebben we een drietal expertisegebieden vanuit onze datadienstverlening gecombineerd. In geïntegreerde datawarehouses brengen we de benodigde data uit verschillende bronsystemen samen en zorgen we ervoor dat het realtime ontsloten kan worden. We modelleren alle data naar HL7 FHIR-bouwstenen, waardoor uitwisseling binnen én buiten de ziekenhuismuren efficiënt gerealiseerd kan worden. Voor de landelijke monitoring versturen we bijvoorbeeld met een API continu de laatste stand van zaken rondom IC-capaciteit. En met dezelfde data hebben we  interactieve Power BI-dashboards ontwikkeld die inzicht geven in alle indicatoren die van belang zijn bij de dagelijkse zorg voor patiënten en medewerkers in deze coronacrisis.

Meer weten over onze data-dienstverlening?

Furore is gespecialiseerd in dataverzameling, -uitwisseling en -toepassing in ziekenhuizen. Wilt u meer weten over onze projecten of heeft u hulp nodig bij de ontwikkeling van (COVID-19) informatieproducten? Onze EPD-experts, ontwikkelaars en BI-specialisten staan voor u klaar!