Furore is verhuisd!

Op woensdag 8 december ruilden wij ons pand aan het Bos en Lommerplein in voor een nieuw kantoor aan de Spaklerweg! We beginnen het nieuwe jaar dus met een frisse start. Je vindt ons nieuwe adres onderaan deze pagina of op onze contactpagina

25 november 2021   |   Nieuws   |   Door: Furore Conclusion

Deel

Furore Verhuizing Amsterdam Nieuw

We delen in het Antonian gebouw de tweede verdieping met twee andere werkmaatschappijen die, net als wij, onderdeel zijn van Conclusion: Conclusion Application Innovation en Conclusion Mission Critical. We kijken ernaar uit elkaar te inspireren!

Over Conclusion Application Innovation en Conclusion Mission Critical
Conclusion Application Innovation is dé one-stop shop voor applicatietransformatie. Het bedrijf biedt moderne CI/CD-oplossingen en begeleidt hun klanten naar een up-to-date ontwikkelplatform in bijvoorbeeld Cloud Native of Cloud Ready.
Conclusion Mission Critical ondersteunt de kritische processen van organisaties die in het hart van de maatschappij staan waarbij bedrijfscontinuïteit essentieel is. Ze bieden onder andere hulp bij het beheer van bedrijfsapplicaties, regievoering of migratie naar de cloud. Conclusion Application Innovation en Conclusion Mission Critical zijn, samen met Conclusion Xforce, ook AWS Advanced Consultancy Partner.

Bekijk onze contactpagina

Furore Antonian Amsterdam

Furore Conclusion

+31 (0)20 346 71 71