Furore door Effectory onderscheiden als World-class Workplace 2022

Wij maken met veel genoegen bekend dat wij door Effectory zijn onderscheiden als World-class Workplace 2022.

17 februari 2022   |   Nieuws   |   Door: Furore Conclusion

Deel

Medewerkers van Furore delen zorg- en wetenschapsdomein kennis tijdens de ITA-dag in 2019

Het World-class Workplace-label is een onderscheiding voor uitstekend werkgeverschap en onderstreept onze inzet om de bevlogenheid onder huidige en toekomstige medewerkers te bevorderen. Wij feliciteren ook vijf van onze collega-bedrijven uit het Conclusion ecosystem, die deze onderscheiding ook wisten te behalen. Gefeliciteerd Conclusion Consulting, Conclusion ForeyeT, Conclusion Low Code Company, Conclusion Xforcee en Virtual Sciences met dit prachtige resultaat! 

Furore heeft een organisatiebrede survey gehouden waarin de medewerkers werd gevraagd hun eigen bevlogenheid en het werkgeverschap van de organisatie te beoordelen. Wij zijn uitgeroepen tot World-class Workplace omdat de eNPS- en werkgeverschapsscores boven de regionale benchmark liggen. De benchmarks van Effectory worden bepaald aan de hand van miljoenen antwoorden van medewerkers over de hele wereld. Zo weten de organisaties die als World-class Workplace worden onderscheiden zeker dat hun hoge ranking is gebaseerd op een betrouwbare en zeer uitgebreide dataset.

Over World-Class Workplace

World-class Workplace, voorheen in Nederland bekend als Beste Werkgevers, is 15 jaar geleden gelanceerd door Effectory en inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. World-class Workplaces worden door hun medewerkers hoger beoordeeld dan hun branchegenoten op goed werkgeverschap.
Het keurmerk is gratis en niet te koop, organisaties kunnen het alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers. Dit maakt dat het keurmerk voor sollicitanten het bewijs is dat ze bij een goede werkgever terecht komen.

Over Conclusion

Furore maakt sinds 2017 onderdeel uit van het ecosysteem van Conclusion. Conclusion is een IT-dienstverlener die opereert als bruggenbouwer tussen strategie, business en technologie. Het bedrijf onderscheidt zich door het ecosysteem van ruim 26 Nederlandse expertbedrijven op het vlak van business transformatie en IT-services. Ieder van deze bedrijven is een autoriteit op het eigen vakgebied. Gezamenlijk begeleiden zij middelgrote tot grote bedrijven en overheden op hun digitale reis naar morgen. Conclusion neemt verantwoordelijkheid voor missie- en maatschappijkritische bedrijfsprocessen en systemen, in het hart van de Nederlandse samenleving.

Ook werken bij zo'n goed beoordeelde werkgever?

Meer weten over werken bij Furore?

Neem gerust contact op met Chantal!

Furore collega Chantal van der Reep

Chantal van der Reep

HR manager
career@furore.com