Drie toppers vieren jubileum - 5, 15 en 20 jaar in dienst.

Drie collega's vierden onlangs hun jubileum bij Furore. Met HR-adviseur Naomi Kruise, software engineer Enrico Rollando en software developer Johan van Tuil - respectievelijk 5, 15 en 20 jaar in dienst - blikken we terug op de bijzondere momenten en betekenisvolle ervaringen die hen zijn bijgebleven.

28 februari 2023   |   Nieuws   |   Door: Furore Conclusion

Deel

Furore jubilarissen Johan, Enrico en Naomi
Wat maakt dat Furore voor jou een fijne plek is? 
 

Enrico: Furore is niet te klein, maar ook niet te groot. Dat maakt dat je je niet alleen voelt, maar ook niet ‘lost in the crowd’. De diversiteit aan mensen en uitdagingen vind ik prettig. Er heerst een gemoedelijke sfeer, waar men behulpzaam, creatief en doelgericht samenwerkt. Ook nu ik veel vanuit huis werk is er altijd wel iemand online beschikbaar voor een gezellig gesprek of om over werk gerelateerde zaken te sparren.
 
Johan: Voor mij is dat de open cultuur bij Furore. De mensen zijn ontzettend collegiaal en hun kennis is breed. Welke uitdaging je ook tegenkomt, je kunt bij iedereen binnenlopen met jouw vragen of ideeën. Of dit nu iemand van mijn eigen team is of een collega van een andere afdeling, er wordt altijd meegedacht om samen tot de beste oplossing te komen.
 
Naomi: De afwisseling in werkomgeving en werkzaamheden vind ik heel erg fijn. Dankzij de korte lijntjes kan ik snel schakelen met mijn collega's, op alle lagen binnen het bedrijf. Die dynamiek is heel kenmerkend voor Furore.  Er zijn veel mogelijkheden om je te ontwikkelen en daar is ook alle ruimte voor. Zo heb ik onlangs de stap gemaakt van implementatieconsultant naar HR-adviseur.

Welk Furore-moment blijft je altijd bij?


Enrico:
Het meest bijzondere moment vond ik de weekendtrip in Umbrië voor het 25-jarig jubileum van Furore. Goed eten, mooi weer, veel gezelligheid en de mediterrane sfeer van de agriturismo waren de ingrediënten voor een onvergetelijk weekend met de hele groep. Ik had niet verwacht dat ik me zo zou vermaken en er met zoveel goede herinneringen aan zou terugdenken.

Johan: Ik heb nog altijd een goede herinnering aan een voorval lang geleden. Voor een klant kreeg ik de opdracht om een specifieke rapportage sneller te maken. De uitdaging was om een wiskundig rapport in T-SQL te herschrijven. Dat lukte wel, maar volgens de gegevens van de klant zaten er fouten in. Ik heb toen de klant bezocht om het probleem te onderzoeken. Daar kwam uit dat het met mijn kennis van wiskunde wel goed zat en ontdekten we dat er al jaren een wiskundige fout in de bestaande rapportage zat.

Naomi: Ik vind het lastig om één specifiek moment uit te kiezen. Gezamenlijke momenten als kerstfeesten en pizza-kennisdeelsessies blijven mij bij. Ook kijk ik met plezier terug op de livegangen van een nieuwe versie van het EPD, waar wij met een grote club bij aanwezig waren.

Johan van Tuil viert jubileum bij Furore
Wie is op professioneel vlak een groot inspiratiebron of belangrijk klankbord voor jou (geweest)?


Enrico:
Zowel collega's als personen buiten Furore waren en zijn nog steeds een belangrijke inspiratiebron voor mij. Ik zoek bijvoorbeeld graag uitdagingen die niet altijd direct verband houden met mijn baan. Deze ervaringen hebben mijn creativiteit enorm vergroot. Ik waardeer het altijd dat ik mijn bronnen van inspiratie ook met mijn collega's kan delen en bespreken.
 
Johan: Ik heb wel eens getwijfeld of ik bepaalde opdrachten uit kon voeren. Mijn leidinggevende gaf dan net dat ene zetje en nam mijn twijfels weg. Ook de uitspraak van collega Martijn Harthoorn blijft mij bij: ‘Oké, die andere collega is wel veel sneller in programmeren dan jij dat bent, maar dat werk komt vaak terug met fouten. Wanneer jij een opdracht afrondt, kan ik erop vertrouwen dat het werkt!

Naomi: Mijn teamleiders hebben mij altijd geïnspireerd om meer uit mezelf te halen. Ze stimuleren mij om mijn ambitie te volgen en ook waar te maken. Ook directe collega’s zijn belangrijk geweest in mijn ontwikkeling en zij stonden voor mij klaar op momenten dat ik dat nodig had. Dat vind ik heel waardevol.

Waar kijk je naar uit in de komende 5 jaar?


Enrico: Ik denk dat de markt flexibiliteit nodig heeft. En met een zekere mate van proactiviteit moeten we de vooruitgang omarmen en in nieuwe technologieën investeren. Deze gaan verder dan programmeertalen en frameworks. Security en machine learning worden steeds belangrijker en hebben mij altijd geïnteresseerd. Professioneel wil ik mijn aandacht daarop verleggen.

Johan: Tijdens de jubileumviering werd al genoemd dat ik trouw ben aan de klanten waar ik voor werk. Hoewel ik met veel liefde en plezier werk aan mooie software development opdrachten, heb ik de ambitie om mijn rol in het Data team uit te breiden. Al vele jaren houd ik mij bezig met databases, een expertise waarin ik verder wil groeien.

Naomi: Begin dit jaar heb ik een switch binnen Furore gemaakt. Ik kijk ernaar uit om mij te ontwikkelen als HR-adviseur. De kennis uit de implementatieopdrachten van de afgelopen jaren neem ik natuurlijk mee. Tegelijkertijd zal ik veel kennis gaan opdoen in dit voor mij nieuwe werkveld. Ik heb er zin in om aan de slag te gaan, samen met mijn collega's van HR.

Niet voor niets werken veel van onze medewerkers 5 jaar of langer bij Furore, het is gewoon echt heel leuk bij ons! Vier jij over een jaar of 5 misschien ook wel jouw jubileum bij Furore? Check dan snel onze vacatures.

Groeien in Zorg-ICT

Wil jij de zorg in Nederland ook verbeteren met je IT-skills? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

Tom Rooseboom, junior recruiter bij Furore

Tom Rooseboom

Recruiter
t.rooseboom@furore.com