Afdelingsmiddag datateam: ouderenzorg, informatiestandaarden en FHIR Shorthand

Om onderling kennis en ervaring uit te wisselen, organiseert het datateam van Furore Conclusion met regelmaat een afdelingsmiddag. Zo blijven collega’s betrokken bij én leren zij van elkaars projecten. In het afwisselende programma van een afdelingsmiddag komen allerlei aspecten van het vakgebied aan bod.

17 april 2023   |   Nieuws   |   Door: Furore Conclusion

Deel

Blik in de zaal op de Data afdelingsmiddag van Furore Conclusion

Deze middag nam Wouter Roorda van Morgens Conclusion hen mee in het verbeteren van de kwaliteit en betaalbaarheid van de ouderenzorg. Vanuit onze eigen projecten liet
Caspar Zaal zien hoe het UMCU apps ontwikkeld op basis van het dataplatform. Aansluitend staken ze met Liset van Wijk de grens over, zij vertelde over de ontwikkeling van informatie-standaarden in België in opdracht van Sciensano.
 
Marieke Span en Ardon Toonstra testen de technisch skills van het team met een hands-on crash course in FHIR Shorthand. FHIR Shorthand is een gestroomlijnde, leesbare notatie die het eenvoudiger maakt om FHIR-profielen, extensies en implementatiegidsen te definiëren, waarmee de interoperabiliteit van zorgdata binnen de gezondheidszorg wordt bevorderd. De inspirerende sessies van deze middag werden afgesloten met een gezellig Padel-toernooi. Fanatiek streden de duo’s om de eeuwige roem én een portie bitterballen.

Word onderdeel van het datateam


Gaat jouw hart sneller kloppen van dataverzameling, -uitwisseling en -toepassing en ben je benieuwd hoe jij jouw skills binnen het zorgdomein kunt toepassen? Maak dan kennis met 
Furore Conclusion en versterk ons datateam, bijvoorbeeld als Data Consultant of Data Modelleur.

Blik in de zaal op de Data afdelingsmiddag van Furore Conclusion
Furore collega Caspar op de Data afdelingsmiddag van Furore Conclusion
Furore collega's Marieke en Ardon op de Data afdelingsmiddag van Furore Conclusion
Padel met Furore collega's op de Data afdelingsmiddag van Furore Conclusion

"Furore Conclusion in twee woorden: vakmanschap en plezier."

Wil jij de zorg in Nederland ook verbeteren met je IT-skills? Neem gerust contact met mij op.

Tom Rooseboom, junior recruiter bij Furore

Tom Rooseboom

Furore | Conclusion
t.rooseboom@furore.com