Over ons

Werken in een wereld die razendsnel verandert. We streven met zijn allen naar hetzelfde doel: het creëren van de ultieme reizigerservaring.

Conclusion ForeyeT

Wij zijn Conclusion ForeyeT.

We zijn een systeem integrator en leveren diensten in het reisinformatie domein. Dat houdt in dat we van A tot Z productontwikkeling uitvoeren en onze systemen 24/7 onderhouden. We bundelen verschillende expertisegebieden samen en kunnen daardoor de klant of eindgebruiker op alle vlakken ondersteunen. We analyseren huidige informatiesystemen en bedenken wat er nog mist of beter kan. Op basis daarvan reviseren we bestaande hard- of software en tillen we het product naar een hoger niveau. Daarnaast ontwikkelen we ook onze eigen producten, omdat we iets missen in de markt of omdat we een probleem hebben geanalyseerd dat we willen oplossen. Zo komen onze krachten samen: innovatie, productie en onderhoud. 

Onze producten zijn vaak gebaseerd op eigen ervaringen, ontstaan uit de gedachte: ‘Zou het niet handig zijn als…’. We denken daarbij verder dan tekstuele wegwijzers. Met sensoren, audio, licht en kleur ontwerpen we interactieve bewegwijzering die iedere reiziger snel en intuïtief begrijpt. En omdat iedereen die bij Conclusion ForeyeT werkt een grote ervaring en betrokkenheid heeft met het ov, weten we wat er speelt en kunnen we de best passende oplossing voorstellen. Door onze achtergrond weten we welke dingen beter kunnen en ontwikkelen we, gevraagd of ongevraagd, nieuwe producten om gaten in de markt op te vullen. Wij hebben de overtuiging dat we de klant tevreden kunnen maken zonder vendor locks te creëren. Zo combineren we onze passie met vakmanschap om distributeurs, overheidsbedrijven, openbaarvervoerbedrijven, eindgebruikers of andere specialisten van dienst te zijn. 

Dat klinkt goed. Ik wil meer weten!

Conclusion ForeyeT 17 inch

Ons nieuws

Werken bij Conclusion

Onderdeel van het Conclusion ecosysteem

Wij zijn onderdeel van Conclusion: hét dynamische ecosysteem van ruim 25 expertbedrijven dat zich richt op business transformaties en IT-services. Door onze expertises samen te brengen rond klantvraagstukken, kunnen we ieder proces aan: van strategie en design, tot implementatie, beheer en doorontwikkeling.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Interesse in reisinformatiesystemen van ForeyeT? Bezoek ons pand

Conclusion ForeyeT

+31 (0)18 2599 609