Onze expertises

Wij zijn specialist in reisinformatiesystemen. We excelleren in het ontwikkelen van innovatieve oplossingen om transport en mobiliteit te hervormen. Daarbij zorgen we ervoor dat dit soort systemen 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar zijn. Dit alles met het doel om de ultieme reizigerservaring te creëren.

Conclusion ForeyeT

Onze innovatieve oplossingen zijn vaak gebaseerd op onze eigen ervaringen, ontstaan uit de gedachte: ‘Zou het niet handig zijn als … ’. Daarbij denken we verder dan de meest voor de hand liggende oplossing."

Innovatie
Daadkracht
Kwaliteit

Een aantal van onze producten

  • Deze multi-inzetbare geleidesystemen voor grondverkeer op luchthavens zijn bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden zoals hitte, kou en storm.

  • Een slimme klok die in één oogopslag de vertrektijd laat zien.

  • Het openbaar vervoer in Nederland wordt steeds drukker en perrons worden voller. Hoe leid je iedere dag meer dan een miljoen reizigers door Nederland?

  • Een reisinformatieplatform waarmee reisinformatiemiddelen eenvoudig ontsloten kunnen worden.

  • Lees meer over onze andere producten.

Als leverancier van "Runway & Taxiway Guidance Signs" aan internationale luchthavens, willen wij onze producten blijven ontwikkelen. Veiligheid, betrouwbaarheid, systeemintegratie en communicatie zijn leidend als het gaat om het manoeuvreren en geleiden van vliegtuigen. We vertrouwen in hoge mate op de kwaliteiten van Conclusion ForeyeT als onze R&D partner. Slim, creatief, gedegen en betrouwbaar. Zij begrijpen de hoge eisen die aan luchthavens worden gesteld en denken verder dan techniek alleen. Een partnership met toekomst voor luchthavens wereldwijd.

Frank de Koning

Algemeen directeur, AAS International

Referentie samenwerking Conclusion reizigersvervoer

Innovatie zit in ons DNA. Ben je benieuwd naar wat we nog meer doen? Bekijk onze cases.

Samen sparren over de mogelijkheden?

We denken graag met je mee.

Directeur ForeyeT Robert Schras

Robert Schras

Directeur
RSchras@conclusion.nl