Conclusion ForeyeT wint aanbesteding RailTV

Conclusion ForeyeT is opnieuw door ProRail gecontracteerd voor RailTV. Vijf jaar na de start van RailTV kan de samenwerking met de betrokken partijen worden voortgezet. Op station Utrecht CS wordt RailTV binnenkort uitgebreid met 7 schermen.

24 april 2018   |   Nieuws   |   Door: Conclusion ForeyeT

Deel

railtv 112005021899

RailTV

In april 2013 is RailTV gelanceerd op station Eindhoven. RailTV bestaat uit dagelijks wisselende uitzendingen, getoond op digitale schermen verdeeld over de perrons. Met dit initiatief willen ProRail en NS het verblijf op het station verbeteren. Conclusion ForeyeT is van begin af aan betrokken geweest bij dit project. Na Eindhoven volgden Houten, Rotterdam, Leiden, Amsterdam, Utrecht, Breda, Amersfoort, ‘s-Hertogenbosch en Zwolle.

Samenwerking

Conclusion ForeyeT directeur Martijn Danse is blij met deze hernieuwde samenwerking: “Deze aanbesteding is te danken aan het uitmuntende werk dat onze monteurs al vijf jaar lang elke dag weer leveren. Ik kijk er naar uit om samen met ProRail, NS en content producenten Metropolisfilm en Ngage Media het veraangenamen van het verblijf op de perrons voort te zetten en verder uit te breiden”. ForeyeT werkte al eerder samen met Ngage Media tijens het Intelligent Platform Bar (IPB)- project op station Schiphol Airport. 

Hekkensluiter

Deze aanbesteding is de hekkensluiter van een indrukwekkende rij aanbestedingen voor Conclusion ForeyeT. Na de oplevering van de Intelligent Platform Bar (IPB) eind vorig jaar werd Conclusion ForeyeT ook gecontracteerd voor het beheer hiervan. Daarnaast zijn het beheer van de klokken en de infoplusborden wederom in handen van het Capelse bedrijf.

Terug naar het nieuwsoverzicht