Een vernieuwing van reisinformatie displays

In opdracht van ProRail vernieuwt Conclusion ForeyeT alle reisinformatie displays door een nieuw led scherm en systeem te ontwikkelen.

21 oktober 2020   |   Nieuws   |   Door: Conclusion ForeyeT

Deel

Header nieuwsbericht 111926313057

Bij Conclusion ForeyeT ontwikkelen, produceren en onderhouden we informatiesystemen voor reizigers. Één van onze klanten is bijvoorbeeld ProRail. Zij zijn eigenaar van alle reisinformatie displays welke de treinreizigers in Nederland voorzien van reizigersinformatie. 

De displays van ProRail bestaan in verschillende maatvoeringen, waaronder het 17” middel. Dit is het kleinste formaat van de blauwe informatieborden.

In opdracht van ProRail heeft Conclusion ForeyeT alle reisinformatie displays compleet vernieuwd. Dit zijn in totaal 150 stuks displays. De reden voor de opdracht was dat de 17” displays en het aansturingsysteem end of life waren. Dit resulteerde in lager wordende lichtintensiteit van het display en grotere kans op storingen aan het middel.  

We hebben het middel vernieuwd door een led display te gebruiken dat wordt aangestuurd met het ForeyeT platform. In ons platform hebben wij ook de door ons ontwikkelde Sensorbox ingezet. Met de Sensorbox kan ProRail op afstand de reisinformatie displays bedienen en monitoren.

Het 17” project is een mooi voorbeeld van een goede samenwerking tussen ProRail en Conclusion ForeyeT. Hiermee is het project in september 2020 succesvol opgeleverd.

Conclusion ForeyeT 17 inch
Terug naar het nieuwsoverzicht

Toe aan innovatie?

We denken graag met je mee.

Martijn Danse

Martijn Danse

Directeur
martijn.danse@foreyet.com