Conclusion ForeyeT door Effectory onderscheiden als World-class Workplace 2022

Wij hebben het label "World-class Workplace 2022" ontvangen!

23 februari 2022   |   Nieuws   |   Door: Conclusion ForeyeT

Deel

Test

Conclusion ForeyeT en Effectory maken met veel genoegen bekend dat wij zijn onderscheiden als World-class Workplace 2022. Dit label is een onderscheiding voor uitstekend werkgeverschap en onderstreept onze inzet om de bevlogenheid onder huidige en toekomstige medewerkers te bevorderen. Wij feliciteren ook vijf van onze collega-bedrijven uit het Conclusion ecosystem, die deze onderscheiding ook wisten te behalen. Gefeliciteerd Conclusion Consulting, Conclusion Xforce, Conclusion Low Code Company, Furore en Virtual Sciences met dit prachtige resultaat!

Effectory is 15 jaar geleden begonnen met het in kaart brengen en belonen van goede werkgevers en goed werkgeverschap, omdat zij geloven dat organisaties waar medewerkers worden gewaardeerd beter presteren. En dat medewerkers het verschil maken.

Conclusion ForeyeT heeft een organisatiebrede survey gehouden waarin de medewerkers werd gevraagd hun eigen bevlogenheid en het werkgeverschap van de organisatie te beoordelen. Wij zijn uitgeroepen tot World-class Workplace omdat de eNPS- en werkgeverschapsscores boven de regionale benchmark liggen.

De benchmarks van Effectory worden bepaald aan de hand van miljoenen antwoorden van medewerkers over de hele wereld. Zo weten de organisaties die als World-class Workplace worden onderscheiden zeker dat hun hoge ranking is gebaseerd op een betrouwbare en zeer uitgebreide dataset.

Over World-Class Workplace
World-class Workplace, voorheen in Nederland bekend als Beste Werkgevers, is 15 jaar geleden gelanceerd en inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. World-class Workplaces worden door hun medewerkers hoger beoordeeld dan hun branchegenoten op goed werkgeverschap.

Het keurmerk is gratis en niet te koop, organisaties kunnen het alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers. Dit maakt dat het keurmerk voor sollicitanten het bewijs is dat ze bij een goede werkgever terecht komen.

Over Conclusion ForeyeT
Wij zorgen - samen met openbaarvervoerbedrijven, distributeurs, overheidspartijen en andere specialisten - ervoor dat iedereen zich onbezorgd door Nederland kan verplaatsen. Met onze slimme oplossingen in het openbaarvervoer domein streven we ernaar om de ultieme reizigerservaring te creëren.

Over Conclusion
Conclusion is een IT-dienstverlener die opereert als bruggenbouwer tussen strategie, business en technologie. Het bedrijf onderscheidt zich door het ecosysteem van ruim 26 Nederlandse expertbedrijven op het vlak van business transformatie en IT-services. Ieder van deze bedrijven is een autoriteit op het eigen vakgebied. Gezamenlijk begeleiden zij middelgrote tot grote bedrijven en overheden op hun digitale reis naar morgen. Conclusion neemt verantwoordelijkheid voor missie- en maatschappijkritische bedrijfsprocessen en systemen, in het hart van de Nederlandse samenleving.

Terug naar het nieuwsoverzichtBekijk onze vacatures

Benieuwd naar meer?

Interesse in reisinformatiesystemen van ForeyeT? Bezoek ons pand

Conclusion ForeyeT

+31 (0)18 2599 609