10 jaar Conclusion ForeyeT

Conclusion ForeyeT is ontstaan vanuit de ambitie van een clubje enthousiastelingen. Zij wilden ervoor zorgen dat de reisinformatiesystemen zo goed mogelijk uitgerold en onderhouden werden zodat de reizigers altijd op het juiste moment van de juiste informatie worden voorzien.

15 november 2019   |   Nieuws   |   Door: Conclusion ForeyeT

Deel

ForeyeT GareduNord total onder 1 002 111955793142

Specialist in reisinformatiesystemen

Dit jaar bestaat Conclusion ForeyeT exact 10 jaar. Een periode waarin het bedrijf is uitgegroeid tot een serieuze speler in de reisinformatiemarkt. Conclusion ForeyeT is ontstaan vanuit de ambitie van een clubje enthousiastelingen. Zij wilden ervoor zorgen dat reisinformatiesystemen zo goed mogelijk uitgerold werden en zo goed mogelijk onderhouden werden zodat de reizigers altijd op het juiste moment van de juiste informatie worden voorzien.

Hoe het allemaal begon

In 2009 is Conclusion ForeyeT, destijds nog onder de naam GavKo, opgericht. Met in eerste instantie slechts 4 medewerkers ging het bedrijf aan de slag om te doen waar het goed in is; het verbeteren van de customer journey van de reiziger door te voorzien van reisinformatie op het juiste moment op de juiste plek. Dit was nog in de tijd van de centrale treinaanwijzers, de palettenbakken, beter bekend als de “klapper borden”. De ambitie van het bedrijf bleef niet onopgemerkt wat onder andere resulteerden in de aanbestedingen voor:

  • RailTV;
  • De welbekende klokken;
  • De InfoPlus borden;
  • Het installeren van de Intelligent Platform Bar;
  • Het installeren van Trein Beeld Extra Large (TBXL) ofwel video Wall op Schiphol.

Niet heel verrassend dan ook dat Conclusion ForeyeT gaandeweg gekozen heeft voor een focus op het openbaarvervoer en luchthavens. Het hart van de organisatie ligt bij de reizigers. In 2014 is Conclusion ForeyeT onderdeel geworden van Conclusion. Met trots wordt deze naam inmiddels ook uitgedragen.  

Innovators

Onder de vleugels van Conclusion is Conclusion ForeyeT uitgegroeid tot een serieuze innovator op het gebied van reisinformatie. Er wordt veel tijd gestoken in research and development en met succes. Dagelijks ontstaan er nieuwe ideeën. Veel daarvan komen niet verder dan de tekentafel want alleen de echte pareltjes worden uitgewerkt. Zo zijn er een aantal prachtige innovaties ontstaan. Afgelopen jaar alleen al introduceerde het bedrijf: de Intelligent Platform Bar Lite, de Intelligent Platform Clock, Vehicle Traffic Signs en FRIS. Vier revolutionaire producten die een heel andere kijk op reisinformatie geven. Bij het ontwikkelen van de innovaties wordt niet alleen vanuit de opdrachtgever gedacht, maar vooral vanuit de eindgebruiker. Innovaties moeten eenvoudig en intuïtief te begrijpen zijn. Op dit moment zijn er meerdere nieuwe innovaties in ontwikkeling en is de verwachting dat een aantal daarvan volgend jaar uitgerold gaat worden. 

Jubileum

Hoewel Conclusion ForeyeT vooral graag vooruitkijkt is een tienjarig jubileum natuurlijk ook een moment om even stil te staan en samen te vieren. De organisatie gelooft erin dat ze met elkaar succes mogelijk maakt en dus reden om alle medewerkers even in het zonnetje te zetten. Dit gebeurde eind september op het jubileumfeest. Kasteel Duurstede opende zijn deuren voor Conclusion ForeyeT waar alle medewerkers konden genieten van een goed verzorgde dag en avond.

Toekomst

Conclusion ForeyeT richt zich met haar diensten en producten op de nationale- en internationale reisinformatiemarkt. Samen sta je sterker en met het sterke ecosysteem van Conclusion en andere warme banden, heeft Conclusion ForeyeT vertrouwen in de toekomst. Samen werken aan innovatieve oplossingen om openbaarvervoerbedrijven te helpen beter aan te sluiten bij de wensen en behoeften van de reiziger, dat is waar Conclusion ForeyeT voor gaat. Het hervormen van de mobiliteit is de ambitie. Er staan nog een hoop innovaties te trappelen om de markt op te gaan dus houd deze partij in de gaten voor mooie spannende ontwikkelingen.

IMG 7521 copy 111955792695
Terug naar het nieuwsoverzicht

Een ding is zeker. Er kan meer dan je denkt.

Martijn Danse

Martijn Danse

Directeur
martijn.danse@foreyet.com