Display oplossingen

We ontwikkelen hardware in combinatie met software om digitale reisinformatie zo efficiënt mogelijk aan te bieden.

Klant

ProRail

ProRail

Markt

Reizigersvervoer

Publicatiedatum

9 februari 2021

De IPBL op een treinstation in Frankrijk

We zijn continu bezig met het reviseren en integreren van onze hardware in combinatie met software. Dankzij onze praktijkervaring en motivatie voor innovatie, zijn we altijd bezig met het doorontwikkelen van onze producten. 

In overleg met de klant kunnen we een volledig nieuw product ontwikkelen. Soms reviseren we een bestaand product en voorzien het van onze eigen ontwikkelde software of hardware. Voor onze klant ProRail onderhouden we bijvoorbeeld alle digitale informatiedisplays op de perrons. Deze komen in allerlei maatvoeringen, waaronder het 55 inch en 17 inch model. De omhulzing van de displays, de blauwe frames, is een bestaand product van ProRail. Om het gereviseerde product operationeel te krijgen, zijn er verschillende stappen vooraf genomen.

ForeyeT

We ontwerpen hardware in combinatie met software die ProRail in staat stelt om reizigersinformatie te presenteren op de displays. De techniek achter dit product is van hoogstaande kwaliteit. We laten onze producten altijd testen door certificeerders die verscheidene analyses uitvoeren zoals een shock- and vibration, EMC en klimaat-test.  

Onze eigen hardware en software reviseren we continu. Of we dit nu voor een vraagstuk van een klant doen of niet, we bedenken hoe iets nog beter of sneller kan. Zo hebben we een SensorBOX ontwikkeld die onze service engineers kan helpen om sneller een storing te detecteren. Uiteindelijk hebben we de eerste versie van de SensorBOX kunnen implementeren in het vraagstuk van ProRail. Dankzij de SensorBOX in de nieuwe 55 inch en 17 inch displays, zijn zowel service engineers als medewerkers op de service desk van ProRail in staat om sneller preventief onderhoud uit te voeren. Ook is de kans op storingen verminderd, omdat de software van de huidige displays compleet nieuw is.

ForeyeT
Reizigersvervoer

Conclusion in het reizigersvervoer

Reizigersvervoer is één van de markten waar we met het Conclusion ecosysteem écht impact maken. Ben je benieuwd naar onze gezamenlijke dienstverlening in het reizigersvervoer?

Terug naar onze cases