• Expertises

    Door middel van welke expertises we jouw organisatie ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Over First8, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van First8

  • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij First8

Over ons

Met hart en ziel voor technologie

First8 is de Nederlandse Open Source en Java maatwerkapplicaties specialist

We dagen elkaar uit en delen kennis. 

Het delen van onze kennis en expertises staat centraal in ons team. We doen dit vakinhoudelijk, via ons eigen Tech Blog, via onze maandelijke First8Academies, tijdens onderlinge bordspelavonden en andere events. Ook buiten ons eigen team, door het organiseren en bijwonen van kennissessies en conferenties. 

Van 1999

Het begon allemaal in 1999: een team van 8 studenten produceerde een geslaagd idee in een GiPHouse project, het virtuele softwarebedrijf van de Radboud Universiteit Nijmegen. Een project met echte klanten en echte opdrachten met als doel de studenten te laten ervaren hoe zo’n softwareproject verloopt, hoe je met klanten om moet gaan en hoe je een bedrijf runt.

Via via komen ze in contact met Conclusion, waar First8 tot de dag van vandaag bij aangesloten is. Samen met Conclusion bouwt First8 Conclusion de eerste online betaaldienst in Europa.

Tot nu...

Onze collega’s zetten hun ambitie en talent in voor First8 Conclusion. Dit zijn Java developers die net als onze klanten gaan voor de beste, nieuwste en vooral geen dertien in een dozijn oplossingen. We werken aan maatwerkprojecten, voornamelijk voor grotere organisaties waar complexiteit, integratie en security een grote rol spelen.

First8 Conclusion heeft een unieke combinatie van kleinschaligheid en slagkracht. We zijn klein genoeg om te werken met korte lijnen en direct te schakelen. Tegelijkertijd bieden we als onderdeel van het Conclusion ecosysteem ook zekerheid, stabiliteit en schaalbaarheid.

First8 Braam
First8 Arjan
Waarom Open Source
First8 Bob
First8 Bas en Erwin
First8 en de Masters of Java
met First8 op de Solex
First8 Teamuitje
samenwerking first8
bordspelavond First8 - Java Developers
First8bestaat20jaar 111967347826
First8Friday   2019 09 2 111961845869

Meer over First8

First8 Braam

Wat we doen

Samenwerking

We werken graag samen met: 

Logo Red Hat Premier Business Partner

RedHat

Red Hat is de toonaangevende leverancier van software-oplossingen die zijn ontwikkeld met hulp van de Open Source community. First8 Conclusion is Advanced Business Partner van Red Hat en is gespecialiseerd in de Middleware technologie van Red Hat, zoals JBoss, OpenShift, Single Sign On (KeyCloak) en Fuse.

NLJUG

De NLJUG, Nederlandse Java User Group, verenigt software ontwikkelaars, architecten, ICT managers, studenten en haar businesspartners met algemene interesse in alle aspecten van Java Technology. First8 Conclusion is al jarenlang trotse Business Partner en hoofdsponsor van de Masters of Java: het officieuze NK Java Programmeren. First8 Conclusion maakt de opdrachten en de software voor dit fantastische evenement.

PostGres

Postgres is een krachtige Open Source relationele database en onze favoriete database. Het kan een vervanging zijn voor bijvoorbeeld Oracle of SQL Server maar ook van MySQL. First8 en EnterpriseDB, leverancier van Enterprise Postgres producten hebben een partnership afgesloten.

Vakidioten met passie voor Java en Open Source.

Wij zijn onderdeel van het Conclusion Ecosysteem

2000+

Betrokken collega's

8

Prikkelende proposities

Elk bedrijf is een autoriteit op zijn vakgebied. Jouw vraagstukken lossen we afzonderlijk of samen voor je op. We denken mee en nemen verantwoordelijkheid voor de uitvoering. We zorgen dat het werkt. We bieden ondersteuning bij alle uitdagingen rond de effectieve inzet van data en digitale technologie. Klaar voor de toekomst van jouw organisatie.

Nieuwsgierig geworden en wil je meer van ons weten?

Linda Elbersen

Linda Elbersen

Marketing en Office Management
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies
  • Expertises
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies