Security4Teens - the Hackademy

Security en privacy vinden we bij First8 belangrijk en we willen graag onze kennis delen. Dat zijn al twee redenen waarom wij Security4Teens organiseren.\n\nOp zaterdag 5 oktober laten we meer dan 40 tieners weer kennismaken met ethisch hacken, bewustwording van veilig social media gebruik en privacy en security.

4 juli 2019   |   Evenement   |   Door: First8 Conclusion

Deel

Social Media Game

Security en privacy vinden wij belangrijk en we willen graag onze kennis delen. Dat zijn al twee redenen waarom wij Security4Teens organiseren.

Op zaterdag 5 oktober laten we meer dan 40 tieners weer kennismaken met ethisch hacken, bewustwording van veilig social media gebruik en privacy en security.

Het bedrijf “Tech Tree” wordt geteisterd door een hacker. Het bedrijf is volledig overgenomen en kan niet meer in het computersysteem komen. De hacker eist 1 miljoen euro! Wie kan ons helpen achter de identiteit van de hacker te komen?

42 tieners gaan, verdeeld in groepjes van 3, onder begeleiding aan de slag met lockpicking, wachtwoord hacken, encryptie, social engineering, rubber ducky en meer. We hebben 9 opdrachten voor ze gemaakt en uit elke opdracht komt een antwoord, een persoonsgegeven. En alle juiste persoonsgegevens bij elkaar vormen de identiteit van de gezochte hacker.

Wil je ook meedoen of heb je nog een vraag?

Mail of app me!

Linda Elbersen - First8 Conclusion

Linda Elbersen

Marketing en Office Management
l.elbersen@first8.nl