Verlenging partnership

First8 Conclusion is gespecialiseerd in de Middleware technologie van Red Hat, zoals JBoss, OpenShift, Single Sign On (KeyCloak) en Fuse. De keuze voor Red Hat is gebaseerd op de kracht van Open Source en de gunstige prijs / kwaliteit verhouding. Ben je geïnteresseerd in hoe we onze Red Hat oplossingen kunnen inzetten? Neem contact met ons op via info@first8.nl.

31 augustus 2020   |   Nieuws   |   Door: First8 Conclusion

Deel

logo redhat copy1 111934621223 111930019975

Wij zijn er wederom in geslaagd om ons Premier Business partnership van en met Red Hat te verlengen.

Dit betreft de hoogste partnership status die wereldwijd behaald kan worden. De Premier Business Partner status wordt tevens alleen toegekend aan Red Hat partners die een strategische relatie met Red Hat hebben. Een samenwerking waar wij enorm trots op zijn! 

First8 Conclusion is gespecialiseerd in de Middleware technologie van Red Hat, zoals JBoss, OpenShift, Single Sign On (KeyCloak) en Fuse. De keuze voor Red Hat is gebaseerd op de kracht van Open Source en de gunstige prijs / kwaliteit verhouding.

Ben je geïnteresseerd in hoe we onze Red Hat oplossingen kunnen inzetten? Neem contact met Stefan Janssen via onderstaande gegevens.

Meer weten?

Linda Elbersen - First8 Conclusion

Linda Elbersen

Marketing en Office Management
l.elbersen@first8.nl