First8 Open Source Survey 2018

Ben jij een Open Source professional? We nodigen je graag uit om deel te nemen aan het jaarlijkse First8 Open Source Survey. Via dit onderzoek brengen we de trends en ontwikkelingen rondom Open Source in kaart. Door verbanden te leggen tussen de verschillende antwoorden van de deelnemers, kunnen we je ook laten weten welk type programmeur jij bent.

4 oktober 2018   |   Nieuws   |   Door: First8 Conclusion

Deel

OpenSourceSurvey nieuwsintro 111990939042

Ben jij een Open Source professional? We nodigen je graag uit om deel te nemen aan het jaarlijkse First8 Open Source Survey.

Via dit onderzoek brengen we de trends en ontwikkelingen rondom Open Source in kaart. Door verbanden te leggen tussen de verschillende antwoorden van de deelnemers, kunnen we je ook laten weten welk type programmeur jij bent. 
 

Wat zijn veelgebruikte technologieën? Hoe is de ervaring met frameworks? Waarom kies je eigenlijk voor Open Source? En hoe bepaal jij de kwaliteit van een Open Source product? Interessante vragen waar we graag, ook op basis van jouw inbreng, antwoord op willen geven.

Als dank voor je deelname aan het Open Source Survey verloten we onder de deelnemers, in de periode van 1 oktober 2018 tot en met woensdag 7 november 2018, tien bol.com-cadeaubonnen t.w.v. € 25,- euro per stuk.

First8 Open Source Survey en J-Fall

Je kunt het survey ook invullen tijdens J-Fall op donderdag 8 november, als dank voor je deelname daar kun je een mooi bordspel uitkiezen!

Doe mee! 

Goed om te weten:

  • Wat betreft je privacy: er zal zorgvuldig met je data worden omgegaan. In de analyse van de gegevens wordt alle data geanonimiseerd verwerkt.
  • Verplichte vragen zijn gemarkeerd met een sterretje (*).