Masters of Java 2022

Op woensdag 2 november vindt de nieuwe editie plaats van Masters of Java. De funprogging contest wordt georganiseerd door de Nederlandse Java User Group (NLJUG) en wij zijn ontzettend trots om te melden dat we wederom Hoofdsponsor zijn.

28 juni 2022   |   Nieuws   |   Door: First8 Conclusion

Deel

First8 Masters of Java

Voorbereidingen

De voorbereidingen zijn in volle gang, ons team is alweer bezig met nieuwe opdrachten die uitdagend en divers van karakter zijn.

Wat is de Masters of Java

De Masters of Java is een jaarlijks terugkerend event waarbij de deelnemers 5 uitdagende en diverse opdrachten moeten oplossen, binnen de gestelde tijdslimiet. 

Deelnemers doen individueel mee of in tweetallen. Tijdens de 5 opdrachten, van ieder een halfuur, programmeren de deelnemers – zonder gebruik van internet of IDE’s – tegen de klok. Heb je de juiste oplossing en dien je die op tijd in? Hoe meer tijd er over is, hoe meer punten je verdient. Je kunt ook punten verdienen door het behalen van testen.

Dien je een foutieve oplossing in, dan verdien je geen punten. Elke editie heeft een spannende ontknoping. Plezier staat voorop en de winnaar mag zichzelf een jaar lang de Master of Java noemen!

Een belangrijke toevoeging is dat het niet uitmaakt of je net begint met Java of al vele jaren ervaring hebt. De afgelopen jaren zijn er regelmatig studenten of net afgestudeerden in de top 3 geëindigd! De diversiteit aan deelnemers en aan opdrachten zorgt niet alleen voor een spannende strijd maar ook een heel relaxte sfeer. Niet twijfelen, gewoon meedoen! 

Doe je mee met de Masters of Java, dan ben je verzekerd van een toegangskaart voor J-Fall.  

Nieuwsgierig of wil je meer weten?

Neem gerust contact met me op.

Linda Elbersen - First8 Conclusion

Linda Elbersen

Marketing en Office Management
l.elbersen@first8.nl