Masters of Java 2019

First8 is hoofdsponsor van de Masters of Java, we zorgen voor de opdrachten en de software. Samen met de NLJUG maken we er een groots event van! Doe jij ook mee aan deze funprogging contest?

18 juni 2019   |   Evenement   |   Door: First8 Conclusion

Deel

Masters of Java logo wit 111979635994

De Masters of Java, georganiseerd door de NLJUG, met First8 als hoofdsponsor, is de roemruchte “funprogging contest”, die toegankelijk is voor iedere Java developer. Vorig jaar hebben Sijmen en David dat bewezen: deze twee studenten werden bekroond tot “Master of Java 2018”! Pakt jouw team dit jaar de titel?

In deze wedstrijd wordt niet de API-kennis, maar de echte programmeervaardigheid getest.

Schrijf je snel in en wees verzekerd van deelname!

Onder de 25 eerste inschrijvers verloten we twee VIP-Pakketten met onder andere een hotelovernachting en toegang tot het exclusieve speakers diner. 

Ga jij dit jaar de strijd aan met je collega’s?

Een team bestaat uit maximaal twee developers. Het team dat aan het einde van de dag de meeste punten heeft, mag zich “Master of Java 2019” noemen. Er zal naast eeuwige roem natuurlijk gestreden worden voor mooie en spectaculaire prijzen!

J-Fall pre-conferentie 

Het event is onderdeel van de pre-conferentie van J-Fall. Deelname aan de Masters of Java betekent automatisch toegang tot J-Fall.

Ook dit jaar maakt First8 weer zes uitdagende opdrachten voor jullie. De collega’s van First8 werken met enthousiasme, bevlogenheid en passie aan deze en andere gave opdrachten. Iets voor jou? We maken graag kennis met je.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen als Java specialist? Bekijk hier onze Java vacatures!