Masters of Java 2024

Op woensdag 6 november vindt de nieuwe editie plaats van Masters of Java. De funprogging contest wordt georganiseerd door de Nederlandse Java User Group (NLJUG) en wij zijn ontzettend trots om te melden dat we wederom hoofdsponsor zijn.

Datum: woensdag 6 november 2024
Locatie: Hotel VanderValk in Veenendaal
Tijd: 13.00u tot 17.30u

11 april 2024   |   Evenement   |   Door: First8 Conclusion

Deel

Logo Masters of Java 2024

Voorbereidingen

De voorbereidingen zijn in volle gang, ons team is alweer bezig met nieuwe opdrachten die uitdagend en divers van karakter zijn.

Wat is de Masters of Java?

De Masters of Java is een jaarlijks terugkerend event waarbij de deelnemers 5 uitdagende en diverse opdrachten moeten oplossen, binnen de gestelde tijdslimiet. 

Deelnemers doen individueel mee of in tweetallen. Tijdens de 5 opdrachten, van ieder een halfuur, programmeren de deelnemers – zonder gebruik van internet of IDE’s – tegen de klok. Heb je de juiste oplossing en dien je die op tijd in? Hoe meer tijd er over is, hoe meer punten je verdient. Je kunt ook punten verdienen door het behalen van testen.

Dien je een foutieve oplossing in, dan verdien je geen punten. Elke editie heeft een spannende ontknoping. Plezier staat voorop en de winnaar mag zichzelf een jaar lang de Master of Java noemen!

Een belangrijke toevoeging is dat het niet uitmaakt of je net begint met Java of al vele jaren ervaring hebt. De afgelopen jaren zijn er regelmatig studenten of net afgestudeerden in de top 3 geëindigd! De diversiteit aan deelnemers en aan opdrachten zorgt niet alleen voor een spannende strijd maar ook een heel relaxte sfeer. Niet twijfelen, gewoon meedoen! 

Doe je mee met de Masters of Java, dan ben je verzekerd van een toegangskaart voor J-Fall.  

First8 Conclusion - Masters of Java 2023 Team
First8 Conclusion | Masters of Java 2023 - winnaars
First8 Conclusion - Masters of Java 2023 - assignment
Masters of Java - 6
Masters of Java - 5
Masters of Java - 4
Masters of Java 2022 -3
Masters of Java 2022 -2

Meer weten over de Masters of Java?

Neem gerust contact met me op.

Linda Elbersen - First8 Conclusion

Linda Elbersen

Marketing en Office Management