Even voorstellen: Sjoerd Hemels

Sinds vorige maand versterkt Sjoerd Hemels het team Java-specialisten van First8 Conclusion. Geen uitdaging is groot genoeg voor deze oplossingsgerichte developer. Sjoerd: “Ik kijk ernaar uit de verdieping in mijn werk op te zoeken.”

7 november 2022   |   Nieuws   |   Door: First8 Conclusion

Deel

introductie Java developer Sjoerd

Stevige basis in de IT

Sjoerds keuze voor First8 is mede ingegeven door de uitdagende opdrachten die onze club ervaren Java-ontwikkelaars oppakken. “En ik vind het reuze-interessant om meer te leren over Privacy en Security, en Performance en Stability; twee pijlers van First8.” Voordat hij aan de slag ging bij First8, legde Sjoerd een stevige basis: hij behaalde zijn Bachelor Informatica aan de Radboud Universiteit Nijmegen en werkte drie jaar bij een toonaangevende Europese netbeheerder.

‘Ik maak me snel dingen eigen en ben erg oplossingsgericht’

Sjoerd, Java Developer

Java skills verdiepen

Bij First8 zoekt Sjoerd niet alleen verdieping wat betreft zijn ontwikkelvaardigheden, ook zijn soft skills wil hij verbeteren. De nieuwbakken Java developer: “Normaal programmeren lukt me wel, maar ik heb nog geen code hoeven schrijven die echt raakt met de onderwerpen waar First8 op focust. Ik maak me snel dingen eigen en ben erg oplossingsgericht, dus ik heb er alle vertrouwen in dat dat goed komt.” Buiten zijn werk om zit Sjoerd bepaald niet stil: “Ik ben fanatiek badmintonner en nationaal scheidsrechter in de sport. Op zonnige dagen skeeler en zeil ik graag. Slaat de regen tegen de ruiten? Dan is een spelletje Dungeons & Dragons met vrienden nooit ver weg.”