Even voorstellen: Niek Stam

Binnen First8 Conclusion omringt Niek Stam zich met mede-ontwikkelaars waarmee het makkelijk sparren is. Voor hem dé reden om van baan te wisselen. “Ik ben niet langer een eenpitter die het allemaal zelf moet uitzoeken, maar sluit me aan bij een club ervaren Java-ontwikkelaars.”

20 maart 2023   |   Nieuws   |   Door: First8 Conclusion

Deel

Introductie Niek Stam

Vastberaden probleemoplosser

Zeven jaar werkte Niek bij zijn vorige werkgever, een bureau voor kennismanagement in de technische sector. “Daar werkte ik als Java-ontwikkelaar aan een Component Content Management-systeem en een Digital Asset Management-systeem”, vertelt hij. “Voor het grootste gedeelte liep ik daar als zelfstandig ontwikkelaar rond. Dat is lastig als je tegen een technisch probleem aanloopt. Nu ik onderdeel uitmaak van First8 Conclusion, heb ik alle expertise om me heen om samen snel een oplossing te vinden voor een probleem.” Met zijn kwinkslagen en vastberadenheid om problemen op te lossen wil Niek dan ook het verschil gaan maken.

‘Ik wil grote sprongen maken op het gebied van Java-ontwikkeling’

Java Developer Niek

De gelukkigste man ter wereld

Als Niek niet aan het developen is, stort hij zich op allerhande spellen. “Het maakt mij weinig uit of het nu een computer-, bord- of kaartspelletje is, zolang het maar met gezellige mensen is.” We zullen Niek dus zeker zien verschijnen op de inmiddels legendarische Conclusion Bordspellenavond , die regelmatig georganiseerd wordt door First8 Conclusion, Virtual Sciences Conclusion en Conclusion Xforce. Waar de Java-ontwikkelaar zich over vijf jaar ziet? “Dan ben ik de gelukkigste man ter wereld. Of niet, maar het zou zomaar kunnen gebeuren”, lacht hij. Dan, serieuzer: “Ik hoop over vijf jaar nog steeds onderdeel van First8 Conclusion te zijn en grote sprongen gemaakt te hebben op het gebied van Java-ontwikkeling.” Om weer af te sluiten met een dikke knipoog: “En ik ben dan vast een senior, want kalend en grijzend ben ik al.”

Nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden bij First8 Conclusion?

Neem gerust contact met me op.

Lana Haseta First8 Conclusion

Lana Haseta

Recruiter First8 Conclusion
lana.haseta@first8.nl