Even voorstellen: Mitchell

Mitchell van den Bulk heeft nog geen werkervaring in de IT, maar ontdekte wel dat zijn hart er ligt: “Om me breed te kunnen oriënteren is het IT-traineeship van Conclusion perfect.” Deze maand begon Mitchell met zijn groep aan het traineeship. Een korte introductie.

15 maart 2022   |   Blog   |   Door: First8 Conclusion

Deel

First8 trainee Mitchell

Richting kiezen

Tijdens het IT-traineeship start Mitchell samen met zijn groep met het bootcamp. In een korte tijd word je dan klaargestoomd om daadwerkelijk je eerste stappen op de werkvloer te zetten. “Ik heb nu nog geen idee welke richting in de IT ik op wil gaan, dus het is fijn om ervaring op te gaan doen bij verschillende bedrijven binnen Conclusion”, zegt Mitchell, die een Bachelor of Science Informatica aan de Universiteit van Amsterdam afrondde. “Op het gebied van programmeren en IT heb ik nog geen werkervaring. Wel heb ik gewerkt in de hospitality en daar veel ervaring met klantcontact opgedaan.”

‘Ik heb nu nog geen idee welke richting in de IT ik op wil gaan’

Mitchell

Visie vertalen naar code

Na het bootcamp doet Mitchell ervaring op bij First8, Virtual Sciences en Xforce. Hoe de trainee hoopt het verschil te gaan maken? “Door goed naar de klant te luisteren en zijn visie te vertalen naar de code of pseudocode. Maar ook andersom: door het technische verhaal goed terug te vertalen naar de klant.” Over vijf jaar hoopt Mitchell op een stimulerende plek binnen Conclusion te zitten: “Voor mij is het belangrijkste criterium dat ik gelukkig ben, ook in mijn werk.

Meer weten over jouw mogelijkheden bij First8?

Neem gerust contact op

Monique Jeursen First8

Monique Jeursen

HR / Field Manager
monique.jeursen@first8.nl