Even voorstellen: Lana Haseta

Recruiter Lana vindt en bindt professionals met een passie voor Java in een schaarse markt.

De positieve vibe op kantoor viel Lana Haseta meteen op. Dat maakte dat de ervaren recruiter volmondig ‘ja!’ zei toen haar gevraagd werd haar skills en netwerk in te zetten voor First8 Conclusion. “Het zijn schaarse profielen die we zoeken, maar ik houd wel van een beetje uitdaging.”

25 maart 2024   |   Nieuws   |   Door: First8 Conclusion

Deel

First8 Conclusion - Lana Haseta

Voel me hier thuis

Lana is een geboren recruiter en heeft inmiddels al bijna een decennium ervaring in dit vakgebied. “Ik begon ooit bij een uitzendbureau in de sales en recruitment. Dat laatste onderdeel sprak me gelijk aan vanwege het sociale en persoonlijke aspect. Ik geniet van het contact met mensen en krijg steeds weer een kick als de match tussen professional en organisatie is gemaakt.” Zo’n vijf jaar terug maakte Lana de stap van bureauzijde naar Corporate Recruiter en deed ze veel ervaring op in de technische sector. “In 2022 besloot ik als freelancer aan de slag te gaan en kwam vanuit die hoedanigheid in contact met First8 Conclusion. Ik voel me hier zo thuis dat ik soms vergeet dat ik freelancer ben.”

‘We doen onszelf niet mooier voor dan we zijn, maar laten zien wat we in huis hebben’

Lana, First8 Conclusion

Professionals met een passie voor Java

De schaarste op de arbeidsmarkt is een bekende uitdaging in de IT. Toch heeft Lana er alle vertrouwen in dat ze de juiste professionals met een passie voor Java vindt voor First8 Conclusion. “Het goede werkgeverschap van Conclusion en First8 speelt daarin een belangrijke rol. Dat maakt dat we goede mensen weten aan te trekken en te binden.” Dat doet de recruiter met een persoonlijke aanpak en een eerlijk verhaal. “We doen onszelf niet mooier voor dan we zijn, maar laten zien wat we in huis hebben en bij wat voor toffe club je komt werken. Naast het aanbod aan leuke projecten wordt er hier veel aandacht besteed aan de medewerkers en staan de mens en duurzaamheid centraal.”

Ontspannen en opladen
In haar vrije tijd loopt Lana al net zo hard als tijdens haar werk. “Ik wandel zowel recreatief als op een goed tempo, doe aan aquasporten en houd me fit op de loopband. Daarnaast ontspan ik met een goed luisterboek of een goede podcast en lees ik graag voor het slapengaan.” Zichzelf weer even helemaal opladen doet de recruiter het liefst in de zon: “Tijdens een actieve citytrip of op een strandbedje.” Om daarna weer vol energie op zoek te gaan naar nieuwe Java developers voor First8 Conclusion.