Even voorstellen: Jeffrey Wiltjer

Tijdens zijn werk in de hotelwereld kwam Jeffrey Wiltjer in aanraking met de complexe systemen achter de wereld van online boekingen. “Door me daarin te verdiepen, groeide mijn enthousiasme voor de IT en ben ik me om gaan scholen.”

2 mei 2022   |   Blog   |   Door: First8 Conclusion

Deel

Even voorstellen: Jeffrey

Eerste stappen als Java developer

Zijn opleiding en werkervaring in de hotelbranche komen Jeffrey ook als IT’er goed van pas. “Ik kan me goed inleven in de klant en snap het belang van heldere communicatie. Dat helpt me in mijn rol als IT-consultant.” Zijn eerste stappen als Java developer zette Jeffrey in het bankwezen, waar hij aan een mobiel bankieren app werkte. “Daarna werkte ik bij een ontwikkelaar van verzekeringssoftware in dezelfde rol.”

‘Ik wil nieuwe dingen bouwen en resultaten behalen’

Jeffrey Wiltjer, Java Developer

Omringd door Java-experts

Door zijn ervaring kon Jeffrey bij First8 direct ingezet worden op een klantproject in een team met collega’s. Daar geniet hij met volle teugen van: “Het is heerlijk om met een groep Java-experts bij elkaar te zijn. Ik kan veel leren van mijn collega’s en me aan hen optrekken. De sfeer onderling is informeel, we vormen een gezellige groep mensen.”

Nieuwbouw e-commerce platform

“Ik vind het tof om nieuwe dingen te bouwen en ik houd van resultaat behalen”, vertelt Jeffrey enthousiast. “Bij de Belastingdienst, mijn huidige opdrachtgever, kan ik wat dat betreft helemaal mijn ei kwijt. In een complexe omgeving werken we aan een nieuwbouw e-commerce platform.” In de komende jaren hoopt Jeffrey “maximaal kennis” op te doen en wil hij volop leren van de Java-experts om hem heen. “Om uiteindelijk de stap te maken naar senior ontwikkelaar en startende ontwikkelaars te begeleiden.”