Even voorstellen: Arianne van Wijk

Voor developer Arianne van Wijk was het tijd om met een moderne stack te gaan werken en veel nieuwe dingen te leren. “Bij First8 Conclusion werken heel wat écht goede Java developers”, verheugt Arianne zich op de samenwerking met haar nieuwe collega’s.

15 september 2022   |   Nieuws   |   Door: First8 Conclusion

Deel

Introductie Arianne van Wijk - First8

Ervaring opdoen als Java developer

“Ik heb landschapsarchitectuur en ruimtelijke planning gestudeerd aan de Wageningen Universiteit”, zegt Arianne. “Direct daarna ben ik begonnen met een omscholingstraject via Createment bij de Belastingdienst. Na een jaar traineeship heb ik daar nog vier jaar met veel plezier als Java developer gewerkt bij projecten van de Douane.”

‘Samenwerken met écht goede Java developers’

Arianne, Java Developer

De beste consultant worden

Momenteel is Arianne bezig met het opdoen van meer kennis en ervaring met voor haar nieuwe technieken en frameworks. “Zo leg ik een stevige basis en kan ik meer senioriteit in mijn vakgebied ontwikkelen.” Samen met andere Conclusion-collega’s neemt ze deel aan het Next Step Consultancy-programma van Human Capital Group. “Daarbij worden deelnemers gestimuleerd om persoonlijk en professioneel doelen te stellen, en daar met feedback van elkaar aan te werken. We zijn dit traject ingegaan met een diverse groep van enthousiaste, ambitieuze collega’s, met als doel te groeien en uiteindelijk ook betere consultants te worden.”

‘Veel van elkaar leren’

In haar rol bij First8 Conclusion hoopt Arianne veel bij te leren over Java. “In een relatief klein team van Java-experts kunnen we veel van elkaar leren en het beste in elkaar naar boven halen. Daarnaast geniet ik van de informele sfeer op de werkvloer. De perfecte setting om tot echte prestaties te komen.”