5 overeenkomsten tussen Lego en First8

Bij First8 zijn we vlot teamwork gewend. Wij zoeken projecten met uitdaging en passie. We houden van opdrachten die ons verder brengen. Opdrachten die onze kennis en ervaring op de proef stellen en aansprekende resultaten opleveren. En dit bouw-project is nagenoeg gelijk aan de bedrijfscultuur van First8, onze medewerkers en de uitdagingen die we in ons dagelijkse werk aangaan. In deze blog vertellen we graag wat over de overeenkomsten met het Lego bouwproces.

4 januari 2018   |   Nieuws   |   Door: First8 Conclusion

Deel

L96A3095B 2

Uitdaging

Afgelopen december hebben we met onderstaande groep bij First8 een zaterdag besteed aan een mooie uitdaging. We bouwden het grootste, meest complexe en uitdagendste Lego model dat verkrijgbaar is: de nieuwe Millennium Falcon,  model 75192 uit de Star Wars Ultimate Collector Series. Een monster-model van 7541 steentjes en een gewicht van meer dan 13 kg! 

De Falcon bouw je niet even tussendoor. Dit model is het meest uitdagende model ooit door Lego uitgebracht: de instructies tellen meer dan 450 pagina’s! Met goed teamwork, de juiste expertise, doorzettingsvermogen en een goede voorbereiding hebben we dit model in een recordtijd van 8 uur opgebouwd.

Bij First8 zijn we vlot teamwork gewend. Wij zoeken projecten met uitdaging en passie. We houden van opdrachten die ons verder brengen. Opdrachten die onze kennis en ervaring op de proef stellen en aansprekende resultaten opleveren. En dit bouw-project is nagenoeg gelijk aan de bedrijfscultuur van First8, onze medewerkers en de uitdagingen die we in ons dagelijkse werk aangaan.

In deze blog, geschreven door Bram Patelski, wordt ingegaan op de overeenkomsten met het Lego bouwproces.