“Heeft u voor mij een volledig op elkaar ingewerkt, T-shaped scrum team?”

Deze vraag kregen we vanuit een uitvoeringsinstantie uit Apeldoorn voorgelegd. Vanwege gewijzigde wet- en regelgeving was er behoefte aan een volledig op elkaar ingewerkt team wat snel kon starten en als voorbeeld team kon gaan gelden voor de rest van de organisatie.

Klant

Rijksoverheid

Rijksoverheid

Markt

Overheid, Openbare Veiligheid & Non-profit

Thema

Fit for purpose software

Publicatiedatum

11 juli 2022

Kelvin Vroegop, Java developer en consultant voor beeldscherm

Vanuit First8 hebben we een team van Java developers samengesteld en aangevuld met andere expertises vanuit Conclusion. Op deze manier hebben we de klant volledig kunnen ontzorgen. Het team is samengesteld uit de optimale mix van zeer ervaren developers met verschillende specialismen en ervaringen. Het team is aan de slag gegaan en werkt afwisselend vanuit de locatie van de klant, vanuit huis en vanuit het kantoor van First8.

Omdat het team als een geoliede machine werkt en een zeer hoge velocity haalt wordt het team inmiddels binnen de klant organisatie als voorbeeld team gezien. Wij regelen de volledige sourcing  van het team en garanderen daarmee de continuïteit. De klant heeft er geen omkijken naar en wij borgen dat het team voldoende uitdaging heeft en houdt.

Het succes van dit eerste team heeft er toe geleid dat we een tweede team met een soortgelijke samenstelling hebben kunnen plaatsen. Andere afdelingen bij de klant hebben dit voorbeeld gevolgd en zetten voortaan ook teamuitvragen uit waar mogelijk.

Dit is een mooi voorbeeld van hoe wij met onze First8-as-a-Service oplossing onze klant kunnen ontzorgen. Meer weten over deze case of over andere oplossingen die wij bieden? 

Digitale transformatie binnen de overheid

Conclusion in de overheid, openbare veiligheid en non-profit

Overheid, openbare veiligheid en non-profit is één van de markten waar we met het Conclusion ecosysteem écht impact maken. Ben je benieuwd naar onze gezamenlijke dienstverlening in deze markt?

We maken graag een afspraak en bespreken de mogelijkheden om ook uw organisatie te helpen.

Arjan Lamers First8

Arjan Lamers

First8 | Conclusion
a.lamers@first8.nl