First8 Conclusion - logistieke softwareoplossing voor Luvata

First8 Conclusion heeft met Luvata een ICT oplossing ontwikkeld voor het verlagen van de totale transportkosten en verbeteren van de efficiency van transport in de onderneming. De oplossing zorgt ervoor dat Luvata op basis van een groot aantal selecties (wijze van transport, garanties en beschikbaarheid, documentatie en afhandeling, betalingsvoorwaarden, route etc.) transporteurs kan vergelijken. Op die manier zijn efficiënt ‘what if’ scenario’s door te rekenen en kunnen er, met een zo klein mogelijke groep transporteurs, tegen zo voordelig mogelijke condities, contracten worden afgesloten voor het transport.

Klant

Luvata

Markt

Industrie

Thema

Fit for purpose software

Publicatiedatum

11 december 2020

Luvata

Luvata is een vooraanstaand leverancier van non-ferro halffabrikaten. Deze producten worden onder andere gebruikt in industrieën, zoals energie opwekking, architectuur, automotive airconditioning, elektronica, en dergelijke. De goederen worden vanuit de 35 verschillende locaties de hele wereld over getransporteerd.

“De logistieke software oplossing van First8 Conclusion onderscheidt zich van alle standaard oplossingen, door de goede analyses die het systeem kan uitvoeren. Naast de inzichtelijkheid in de enorme hoeveelheid data, hebben wij een besparing kunnen realiseren van 15% op alle transportkosten en voorkomen wij tariefsverhogingen op de middellange termijn.”

- Henk Lijftogt, Manager Logistics Luvata

Digitale tansformatie binnen de zakelijke dienstverlening

Conclusion in de zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening is één van de markten waar we met het Conclusion ecosysteem écht impact maken. Ben je benieuwd naar onze gezamenlijke dienstverlening in de zakelijke dienstverlening?