Java technologie in de veehouderij

Samen coderen met veehouders, proberen het vak van een veehouder goed te begrijpen en natuurlijk heel veel plezier met Java development. Dat is kort samengevat ons werk bij een coöperatie voor veehouders, waar we met een team van Java Developers van First8 Conclusion zitten. We vinden het leuk om over ons vak te vertellen:

Klant

CRV

logo CRV

Markt

Retail, Voedsel & Agri

Thema

Fit for purpose software

Publicatiedatum

11 december 2020

Stock - Boer - Java - CRV

Samen coderen met veehouders, proberen het vak van een veehouder goed te begrijpen en natuurlijk heel veel plezier met Java development. Dat is kort samengevat ons werk bij een coöperatie voor veehouders, waar we met een team van First8 Conclusion zitten. We vinden het leuk om over ons vak te vertellen: van innovatieve Java development tot samenwerking met de veehouders. Na een korte inleiding over het bedrijf en de veehouderijbranche vertellen we over de Java technologieën, die we er toepassen.

In dit artikel in het Java Magazine staat beschreven hoe First8 Conclusion CRV helpt met het realiseren van applicaties voor de veehouderij.

Hieronder kun je het artikel downloaden.

Download

Koeien en Java
iStock 6393103141
Improve IT landscape

Conclusion in de retail, voedsel en agri

Retail, voedsel en agri is één van de markten waar we met het Conclusion ecosysteem écht impact maken. Ben je benieuwd naar onze gezamenlijke dienstverlening in retail, voedsel en agri?

Benieuwd naar wat First8 Conclusion voor jou kan betekenen?

Neem contact met ons op

First8 Conclusion - Li Beverwijk

Li Beverwijk

Accountmanager