First8 Conclusion ontwikkelt wetenschappelijke database applicatie.

Deze database is een essentieel onderdeel van het programma voor de opslag van deze genetische en klinische data. De belangrijkste eisen die gesteld worden aan de database hebben te maken met privacy en beveiliging. Ook moeten veel gegevens geïntegreerd worden. 

Een binnen de universiteit van Tübingen ontwikkelde wetenschappelijk database (Ophthabase) heeft model gestaan door de door First8 Conclusion ontwikkelde database.

Klant

Radboudumc

Radboud UMC

Markt

Zorg

Thema

Fit for purpose software

Publicatiedatum

11 december 2020

Conclusion Consulting NRC Live – toekomst van de zorgprofessional

Eén van de afdelingen binnen het UMC St. Radboud ziekenhuis houdt zich bezig met de opsporing van alle genetische defecten die ten grondslag liggen aan erfelijke oogziekten. Eén van de doelen is om nieuwe behandelmethoden te ontwikkelen. Zo hebben in de laatste twee decennia Nederlandse onderzoekers al een belangrijke rol gespeeld bij de identificatie van nieuwe genen op het gebied van aangeboren blindheid.

Dit onderzoek wordt nu een stap breder getrokken naar een geïntegreerd Nederlands programma voor alle oogcentra waardoor men beter gebruik kan maken van elkaars deskundigheid en onnodige duplicatie van klinische en genetische analyses voorkomt. Daarnaast wordt men door het vergroten van de kritische massa van genetische en klinische data ook een attractieve partner voor vergelijkbare internationale consortia. Het UMC St Radboud is een topkenniscentrum voor academische geneeskunde en gezondheidszorg.

Gebruikte technologie
Java EE
Spring
Wicket
Hibernate
Selenium
Jenkins

Geleverde diensten
Beheer
24×7 support
Java consultancy
Architectuur
Java development
Scrum / Agile consultancy

Digitale transformatie brengt waarde die de zorg verdient. Met oog voor de patiënt en de zorgprofessional.

Conclusion in de zorg

De zorg is één van de markten waar we met het Conclusion ecosysteem écht impact maken. Ben je benieuwd naar onze gezamenlijke dienstverlening in de zorg?